25.9.14

«Άδειασμα» Γεωργιάδη από Παπαμιμίκο και Μαρκόπουλο...


 Γυρίζουν μπούμερανγκ τα περί bank run...
 Διχάσμένα εμφανίζονται τα στελέχη της ΝΔ από τη δήλωση Αδ. Γεωργιάδη περί καταθέσεων και ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας στο Mega, o γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος δήλωσε ότι, αν και συμφωνεί πως θα υπάρχουν σοβαρές...
επιπτώσεις στην οικονομία σε περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος δεν θα έκανε ποτέ τέτοιες δηλώσεις. Σημείωσε, δε ότι είναι γνωστό το ύφος με το οποίο εκφράζεται ο κ. Γεωργιάδης. Στο ίδιος μήκος κύματος τοποθετήθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος στον ANT1.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου υπερασπίστηκε τον ακροδεξιό κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΙ: «Φυσικά, έχει δίκιο» ο Αδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι «εξηγούμε πως μια πολιτική αστάθεια ή μια επιλογή εναλλακτικού δρόμου που δεν θα ευοδώσει, θα έχει αρνητικές συνέπειες για την οικονομία».

Σημειώνεται ότι η κεντρική ιδέα για ενδεχόμενο bank run σε περίπτωση που κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έχει διατυπωθεί αρχικά από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, κατά τη συνομιλία που είχε με βουλευτές του κόμματος στο καφενείο της Βουλής, μετά τους «τριγμούς» που είχαν προκληθεί για την ψήφιση του ΕΝΦΙΑ (πληροφορίες: in.gr).
Όπως σημειώνει το κύριο άρθρο της «Αυγής», την κυβερνητική τακτική (σσ της κινδυνολογίας) αποδοκίμασαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο διαισθάνεται ότι το Μαξίμου επιχειρεί να στήσει πολιτική πόλωση ακόμη και με βρόμικα σενάρια. Η κατρακύλα της Ν.Δ. ενεργοποιεί σχέδιο εξόντωσης του μικρού κυβερνητικού εταίρου.

πηγη left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: