30.9.14

Μύλος έγιναν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τον Λαζαρίδη...

Βαράνε διάλυση: Μύλος έγιναν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τον  ΛαζαρίδηΠρωτοφανής εμπλοκή σημειώθηκε σήμερα στις σχέσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την...
παρουσία του Χρύσανθου Λαζαρίδη στις συζητήσεις με την Τρόικα στο υπουργείο Οικονομικών.

Όλα ξεκίνησαν όταν προ ημερών ο Ευάγγελος Βενιζέλος φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τον Γκίκα Χαρδούβελη και του είχε ζητήσει στις συναντήσεις με την Τρόικα να παρίστανται και εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γκίκας Χαρδούβελης πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του είχε πει πως δεν γίνεται αυτό, και ότι η παρουσία των εκπροσώπων των κομμάτων στο Παρίσι ήταν μία εξαίρεση.

Το θέμα είχε μείνει εκεί μέχρι που σήμερα στην πρώτη συνάντηση της Τρόικας στο υπουργείο Οικονομικών ήταν παρών και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Στο ΠΑΣΟΚ έγιναν έξαλλοι, και σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ένα οργισμένο τηλέφωνο από τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μαξίμου, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η σημερινή συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό.

Έτσι όπως καταλαβαίνεται στην πρώτη συνάντηση με την τρόικα, που… έφυγε μεν αλλά βρίσκεται στην χώρα μας, οι δύο κυβερνητικοί εταίροι τσακώνονται για το ποιος θα πάει στην σύσκεψη και όχι για το τι θα πουν.

Πρόκειται για ακραία διαλυτικά φαινόμενα που δείχνουν ότι ο δρόμος για τις κάπλπες είναι πολύ κοντά...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: