29.9.14

Απανωτά τετ α τετ πριν το ραντεβού με τους δανειστές...

ÁÈÇÍÁ - ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁÍÔ. ÓÁÌÁÑÁ ÌÅ ÔÏÍ ÕÐ. ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ ÃÊ. ×ÁÑÄÏÕÂÅËÇ(EUROKINISSI.ÊÙÓÔÁÓ ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ)
Συνάντηση, περίπου μίας ώρας, είχε το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, στο μέγαρο Μαξίμου, ενόψει της νέας διαπραγμάτευσης, που αρχίζει αύριο, με την τρόικα.
Το...
απόγευμα, ο κ. Χαρδούβελης αναμένεται να περάσει και πάλι την πόρτα του μεγάρου Μαξίμου, μετά τις διαδοχικές συσκέψεις που θα έχει κατά τη διάρκεια της ημέρας με υπουργούς που χειρίζονται ζητήματα που βρίσκονται στο Μνημόνιο.

Πριν αρχίσουν τα δύσκολα με την τρόικα αύριο, ο Γκίκας Χαρδούβελης θα συναντηθεί σήμερα με τους Ν. Δένδια, Χ. Αθανασίου, Κ. Μητσοτάκη, Γ. Μανιάτη και Μ. Βορίδη και στη συνέχεια θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό για δεύτερη φορά μέσα στην ημέρα.
Το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού προσεχώς στη Βουλή
Αυτή την εβδομάδα πέφτει η αυλαία των θερινών τμημάτων εργασιών της Βουλής προκειμένου να ακολουθήσει η έναρξη της νέας Συνόδου της Ολομέλειας την προσεχή Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, οπότε και -βάσει της υποχρέωσης που απορρέει από τον Κανονισμό της Βουλής- θα κατατεθεί από τον υπουργό Οικονομικών το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού.
Σύμφωνα με όσα ορίζει ο Κανονισμός (άρθρο 121, παράγραφος 2), «προσχέδιο του προϋπολογισμού του κράτους κατατίθεται από τον αρμόδιο υπουργό για συζήτηση στη διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου».



efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: