29.9.14

Ο Αργύρης Ντινόπουλος προσέλαβε τη μητέρα της Σίσσυς Φειδά!...

O υπουργός Εσωτερικών, ενώ παρακολουθεί συγκλονισμένος τη μητέρα της Σίσσυς Φειδά στην τηλεόραση
Ένα video, με πρωταγωνίστρια την κυρία Μαίρη Φειδά να κατηγορεί την κόρη της, στάθηκε αρκετό για τον υπουργό Εσωτερικών προκειμένου να εκτιμήσει το αυθεντικό επικοινωνιακό της χάρισμα και να την εντάξει με ...
σύμβαση αορίστου χρόνου στο επιτελείο του.
Από πρωταγωνίστρια των κουτσομπολίστικων εκπομπών στο επίκεντρο μιας νέας πολιτικής κόντρας βρέθηκε ξαφνικά η μητέρα της τηλεπαρουσιάστριας Σίσσυς Φειδά, χάρη σε μια ξαφνική παρέμβαση του Αργύρη Ντινόπουλου.
Όπως μάλιστα δήλωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της τακτικής συνέντευξής του σε πρωινή εκπομπή, υπάρχουν πολλά κοινά ανάμεσα στην πολιτική φιλοσοφία του ίδιου και στη φιλοσοφία της κυρίας Μαίρης, αφού και οι δύο εκφράζονται με παρομοιο τρόπο και ξέρουν τον καημό του πολίτη.
Αντίθετα, ο Αργύρης Ντινόπουλος, θεωρεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που βρίσκεται απέναντί του στο θέμα των αξιολογήσεων, σε αυτή την ενδοοικογενειακή κόντρα, μοιάζει πολύ με τη Σίσσυ Φειδά, αφού και εκείνος (όπως και η γνωστή τηλεπαρουσιαστρια), «μεγαλοπιάνεται» και περιφρονεί την οικογένειά του. Και στην προκειμένη περίπτωση, η οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι οι ψηφοφόροι που μπορεί να μην έχουν πτυχίο αλλά «έχουν σπουδάσει στο μεγάλο σχολείο της ζωής».
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: