30.11.14

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε πως πάμε σε εκλογές...

Βίντεο...


pitsirikos.net

Ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε στο άθλιο Mega πως θα πρέπει να επιτραπεί στον Νίκο Ρωμανό να σπουδάσει, ενώ θα πρέπει να...
επιτραπεί και στον Ηρακλή Κωστάρη να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τις σπουδές του.

Είναι πολύ ανθρώπινος αυτές τις ημέρες ο Ανδρέας Λοβέρδος. Μάλλον θα πληροφορήθηκε πως μια από τις οροθετικές που διαπομπεύτηκαν λίγο πριν τις εκλογές του 2012 αυτοκτόνησε.

Η Κατερίνα αυτοκτόνησε στις 28 Νοεμβρίου, ενώ ο πατέρας της είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας λίγο μετά από την διαπόμπευση της κόρης του, η οποία συνοδευόταν από φωτογραφίες, τη διεύθυνση του σπιτιού της και τα ονόματα των γονιών της.

Ίσως ο Ανδρέας Λοβέρδος να αισθάνεται ενοχές που, ως υπουργός Υγείας, ήταν ένας από τους δυο υπεύθυνους -ο άλλος ήταν ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης-, για την διαπόμπευση 32 γυναικών.

Πάντως, επιβραβεύτηκε η διαπόμπευση των 32 γυναικών από τους Έλληνες πολίτες, αφού, λίγες ημέρες αργότερα, Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης εκλέχτηκαν στις δυο πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Β΄Αθήνας.

Τώρα που το σκέφτομαι ξανά, ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν αισθάνεται ενοχές. Απλά, πάμε σε εκλογές και ο Λοβέρδος θέλει να εκλεγεί ξανά.

Τώρα δεν μπορεί να πουλήσει φόβο στους νοικοκυραίους, διαπομπεύοντας εξαρτημένες γυναίκες, οπότε πουλάει καλοσύνη και «ανθρωπιά», λέγοντας πως ο Ρωμανός και ο Κωστάρης πρέπει να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Για όποιον δεν το κατάλαβε, η δήλωση Λοβέρδου υπέρ του δικαιώματος του Νίκου Ρωμανού και του Ηρακλή Κωστάρη να σπουδάσουν ήταν η επίσημη ανακοίνωση πως θα γίνουν εκλογές σύντομα.

Να τον ψηφίσετε τον Λοβέρδο. Γιατί σας μοιάζει. Γιατί αυτός σας αξίζει.

(Στο βίντεο, ο δημοσιογράφος-ΠΑΣΟΚ Ιορδάνης Χασαπόπουλος λέει στον Ανδρέα Λοβέρδο πως «όταν η ελληνική κοινωνία ψάχνει να βρει πού είναι ο Ξηρός και όλοι φοβούνται ότι θα γίνει ένα χτύπημα, οι διωκτικές αρχές είναι πολύ επιφυλακτικές». Δεν ψάχνει τον Χριστόδουλο Ξηρό η ελληνική κοινωνία, ούτε τον φοβάται. Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να ψάχνει ή να φοβάται τον Χριστόδουλο Ξηρό. Πιο πολύ ψάχνει κάτι δημοσιογράφους η ελληνική κοινωνία παρά τον Χριστόδουλο Ξηρό)...


Δεν υπάρχουν σχόλια: