31.12.14

Ραγκούσης: Τα σημερινά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με εκκωφαντικό τρόπο σιώπησαν...

ragkousis-kata-benizelou-egklimatei.w_l
«Αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές για τον τόπο και το ΠΑΣΟΚ, εντελώς ειλικρινά και καλοπροαίρετα προχώρησα σε μία...
δημόσια πρόταση, δίχως την παραμικρή παρασκηνιακή μεθόδευση, που αντλεί το πολιτικό και ηθικό της έρεισμα από την καταστατική και πολιτική τάξη καθώς και από το ιστορικό προηγούμενο, για το ΠΑΣΟΚ, του 2007.

Πρότεινα το απολύτως αυτονόητο σε περίπτωση λαϊκής, εκλογικής αποδοκιμασίας του σημερινού ΠΑΣΟΚ. Πρότεινα την εκλογή νέας ηγεσίας από τη βάση των μελών αμέσως μετά τις εκλογές, παράλληλα με ένα Συνέδριο νέας αρχής.

Ο σημερινός Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε αντίθεση με αυτό που του επιτάσσει η ιστορική, πολιτική και παραταξιακή του ευθύνη, όχι μόνον δεν αποδέχτηκε να συνομολογήσει το αυτονόητο, όχι μόνο δεν φρόντισε να υπαινιχθεί το αυτονόητο, αλλά κατά κυριολεξία έσπευσε και το απέκλεισε.

Σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις του, τις τελευταίες καθοριστικές 48 ώρες, ανακοίνωσε, πως για το καθημαγμένο και κακοποιημένο ΠΑΣΟΚ το μόνο που αποδέχεται είναι η πραγματοποίηση ενός «φιλολογικού» μετεκλογικού Συνεδρίου και…τέλος.

Δυστυχώς, με ελάχιστες εξαιρέσεις τα σημερινά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με εκκωφαντικό τρόπο σιώπησαν.

Ή μάλλον δημοσίως μίλησαν, αλλά μόνον για την εκλογική περιφέρεια στην οποία θα διεκδικήσουν τη βουλευτική τους έδρα.
Αυτό που συμβαίνει, αν δεν αλλάξει, είναι ιστορικά εγκληματικό, είναι πολιτικά αποτρόπαιο.

Θα τους κρίνει η ιστορία. Θα τους αξιολογήσει ο λαός».
smartpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: