31.12.14

Οι δρόμοι έγιναν...ποτάμια στα Χανιά...

Οι δρόμοι έγιναν...ποτάμια στα Χανιά - ΦΩΤΟ
BINTEO &  ΦΩΤΟ...
Στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων, πολλοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε... ποτάμια με τα νερά να σκεπάζουν τις...
ρόδες των αυτοκινήτων, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να επέμβει σε λίγες περιπτώσεις για άντληση νερών απο υπόγεια, χωρίς - έως αυτή την ώρα - να έχει δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Ένας απο τους δρόμους οι οποίοι έχουν κατακλυσθεί απο νερά, είναι και αυτός στο Αγροκήπιο που συνδέει την λεωφόρο Σούδας με την συνοικία του Αγ.Ιωάννη.


Δείτε το βίντεο

Ανακοίνωση του Δήμου Χανίων

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων ο Δήμος Χανίων βρίσκεται σε επιφυλακή από χθες και για όσο διάστημα διατηρηθούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Με εντολή του Δημάρχου Χανίων, κ. Τάσου Βάμβουκα, οι υπηρεσίες, που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση των συνεπειών του καιρού βρίσκονται στη διάθεση των πολιτών. Συγκεκριμένα:

Α. Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστικός Σταθμός:Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 28213 41799 και 6976622130 για περιστατικά πλημμυρών και άντληση υδάτων σε πλημμυρισμένα σπίτια και υπόγεια.

Β. Συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας;Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6972021255 και 6978007644 για κατολισθήσεις, χαντάκια, ρείθρα, κ.λπ.

Γ. Τμήμα Πρασίνου : Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 28213 41777-8 και 6973774171 για περισυλλογή πεσμένων ή ετοιμόρροπων δέντρων.

Δ. ΔΕΥΑΧ: Επίσης οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη ΔΕΥΑΧ στα τηλέφωνα 28210 44444 και 6973321902 για επικίνδυνες λακκούβες και απόφραξη φρεατίων στους δρόμους.



Διακοπή κυκλοφορίας

Απο την Αντιπεριφέρεια Χανίων ανακοινώθηκε ότι λόγω των ισχυρών και συνεχών βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών και επειδή δεν έχουν ολοκληρωθεί οι αναγκαίες εργασίες που προβλέπονται από την κατασκευή του έργου Παράκαμψη Έλους, δεν υπάρχει ασφαλής βατότητα των οχημάτων σε τμήμα του δρόμου μέσα από το χώρο του εργοταξίου και γι' αυτό είναι απαραίτητη η διακοπή - εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων στην αναφερόμενη στο θέμα επαρχιακή οδό και στη θέση Καμένο Σελί, μετά τον οικισμό του Έλους στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού "Καλουδιανά - Κεφάλι - Χρυσοσκαλίτισα" με την επαρχιακή οδό "Βλάτος - Ρογδιά - Λίμνη - Καμένο Σελί “, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκέσει μέχρι την βελτίωση των καιρικών συνθηκών ώστε να μπορέσει να καταστεί ασφαλής η διέλευση των οχημάτων από τον εν λόγω δρόμο.

Η κυκλοφοριακή σύνδεση από την περιοχή των Τοπολίων προς την περιοχή της Χρυσοσκαλίτισσας και αντίθετα, μπορεί γίνεται από την επαρχιακή οδό με αριθμό 7, "Βλάτος - Ρογδιά - Λίμνη - Καμένο Σελί " και συγκεκριμένα:

• Η κυκλοφορία των οχημάτων από Τοπόλια προς Χρυσοσκαλίτισσα θα εκτρέπεται στην περιοχή των Μύλων, στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού 5, Καλουδιανά - Κεφάλι - Χρυσοσκαλίτισα, προς την επαρχιακή οδό 7, Βλάτος - Ρογδιά - Λίμνη - Καμένο Σελί, έως την περιοχή Καμένο Σελί όπου η επαρχιακή οδός με αριθμό 7 συναντά πάλι την επαρχιακή οδό με αριθμό 5.

• Η κυκλοφορία των οχημάτων από Χρυσοσκαλίτισσα προς Τοπόλια θα εκτρέπεται στην περιοχή Καμένο Σελί, στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού 5, προς την επαρχιακή οδό 7, έως την περιοχή των Μύλων όπου η επαρχιακή οδός με αριθμό 7 συναντά πάλι των επαρχιακή οδό με αριθμό 5.
  Flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: