31.12.14

Τι συνδέει τη Σία με τον Νίκο;...

Σία Κοσιώνη - Νίκος ΜαραντζίδηςΣία Κοσιώνη και Νίκος Μαραντζίδης, γνωρίζονται από παλιά. Από τότε που...
η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ σπούδαζε στο τμήμα των ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κι είχε καθηγητή τον Μαραντζίδη.

Οπως διαβάζουμε στο enimerosi24.gr:

Η σχέση της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ Σίας Κοσιώνη με τον καθηγητή Νίκο Μαραντζίδη, δεν είναι μόνο ισχυρή, έρχεται από το παρελθόν, ενώ πιο παλιά θα την χαρακτηρίζαμε και ιερή! Αφού η νεαρή δημοσιογράφος είχε καθηγητή τον Νίκο Μαραντζίδη όταν σπούδαζε στο τμήμα των ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης… και η σχέση τους διατηρεί όλα εκείνα τα αγνά και συγχρόνως ισχυρά στοιχεία που συνδέουν έναν μαθητή με το δάσκαλό του!

Περνώντας τα χρόνια η Σία Κοσιώνη διατήρησε την επαφή της με το δραστήριο και πνευματικά ανήσυχο καθηγητή της που στην πορεία εξελίχθηκε σε δυνατή φιλία. Ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν στη συνεργασία του Νίκου Μαραντζίδη με τον ΣΚΑΙ για την παρουσίαση των δημοσκοπήσεων του πανεπιστημίου Μακεδονία… η Σία Κοσιώνη είχε διαμεσολαβητικό ρόλο – καθόλου μεμπτό άλλωστε, αφού θυμίζουμε ότι το κανάλι λόγω περικοπών έκοψε τη συνεργασία του με γνωστή εταιρία ερευνών – αλλά σίγουρα η δημοσιογράφος τιμά τις φιλίες της και το έχει αποδείξει και σε άλλες περιπτώσεις με συγκεκριμένους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: