31.12.14

Ευχές...


Πριν την... καταστροφολογία...
«Πολύ αισιόδοξος» για το 2015 δήλωσε ο πρωθυπουργός σε μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα «έχει μπει σε ανοδική πορεία».
«Και...
πολύ σύντομα, όλο και περισσότεροι θα τη νιώθουν προσωπικά. Φτάνει να μείνουμε μονιασμένοι, στο δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης. Στο δρόμο που οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο. Που δεν γλιστράει πίσω στο χθες», πρόσθεσε.

Ο Α. Σαμαράς ευχήθηκε στη χώρα «ενότητα και σύνεση, ώστε οι αγώνες του Έθνους να δικαιωθούν, η κρίση να αποτελεί παρελθόν, η αξιοπρέπεια, η τιμή και η προκοπή του λαού μας να μην απειλείται από κανένα και το χαμόγελο να μπει σε κάθε σπίτι το 2015». Εξάλλου, ο πρωθυπουργός θέλησε να διαβεβαιώσει ότι από τη θέση του κάνει «τα πάντα, ώστε όσα δύσκολα περάσαμε να τα αφήσουμε πίσω οριστικά και από δω και στο εξής, να έχουμε μόνο “μπροστά”».

...και καταστροφολογία!

Αργότερα, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου και ερωτώμενος εάν άκουσε τις «δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι δε θα πληρώσουν τόκους και χρεολύσια», ο Α. Σαμαράς δήλωσε:

«Βέβαια και την άκουσα. Την άκουσα χθες βράδυ και μέχρι χθες βράδυ την έκρυβε πολύ καλά ο κ. Τσίπρας. Την απόφαση του συνεδρίου τους, παρακαλώ, που είναι δεσμευτική για όλους τους. Δηλαδή, την απόφαση να μην πληρώσουν τόκους και χρεολύσια. Δηλαδή, να πάνε τη χώρα σε στάση πληρωμών και χρεοκοπία. Είναι το πιο επίσημο πρόγραμμα φτώχειας που ακούει προεκλογικά ποτέ ο Ελληνικός λαός. Ας δει ο καθένας αυτή την πραγματικότητα. Είναι απίστευτο!».

 left.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: