31.12.14

Καλό το παραμύθι τους, αλλά δεν έχει πλέον δράκο…

Ήρθε η ώρα να πούμε καθαρά και ξάστερα τις δεν θέλουμε να γίνει για εμάς χωρίς εμάς…

Ήρθε η ώρα μας να...
σταθούμε απέναντι σε αυτό το βάρβαρο καθεστώς που μας έχει καταξευτιλίσει οικονομικά ηθικά και Εθνικά.

Ήρθε η ώρα σε αυτή την ιστορική ευκαιρία να αλλάξουμε σελίδα. Το ευνοούν οι πολιτικές συνθήκες και οι πολιτικές ισορροπίες όπως διαμορφώνονται στην Νότια Ευρώπη.

Και ας λένε οι Σαμαροβενιζέλοι. Καλό το παραμύθι τους, αλλά δεν έχει πλέον δράκο !!! Ακόμη και οι μύθοι του Χρηματιστηρίου, των ΑΤΜ και της Ρευστότητας από την ΕΚΤ κατέρρευσαν …Οι αγορές και οι δανειστές συντάσσονται μόνο με το συμφέρον τους !!!

Στην κατεύθυνση αυτή συνηγορεί και το άρθρο με τίτλο «Πώς να σωθεί τώρα η Ελλάδα», το υ πρακτορείου Bloomberg, λίγες ώρες μετά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα, το οποίο καλεί τους γραφειοκράτες της Ε.Ε, να πάρουν στα σοβαρά τις απαιτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ελάφρυνση των μέτρων σε βάρος της Ελλάδας ή αλλιώς να ρισκάρουν τη μετατροπή ενός πολιτικού δράματος σε μια οικονομική κρίση !!!

Το σύρσιμο του ελληνικού λαού στην πτώχευση με κλιμακούμενη εσωτερική υποτίμηση – στην θέση της εξωτερικής υποτίμησης –από την πολιτική ελίτ της διαπλοκής μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!

Η «σωτηρία μας» από αυτούς που κατακρεούργησαν αυτή την χώρα μαζί με το ανθρώπινο δυναμικό της, φαίνεται να τελειώνει οριστικά μαζί με τη φαύλη διακυβέρνηση της χώρας από τις δυνάμεις της ανικανότητας, της διαφθοράς και της υποταγής στα κελεύσματα των δανειστών αλλά και των εγχώριων και πολύ γνωστών βαρόνων της διαπλοκής…

Topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: