31.1.15

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΠΕΝΔΥΣΗ...

Η νέα πολιτικοοικονομική εφημερίδα στα περίπτερα όλης της χώρας...  
Διαβάστε στην εφημερίδα Επένδυση που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

«Nein» στο Βερολίνο- Γέφυρες Τσίπρα με ΗΠΑ, Γαλλία, Αγγλία – Σε κλοιό απομόνωσης η...
Γερμανία, σκληραίνει τη στάση της απέναντι στην Ελλάδα - Ανοιχτά τα μέτωπα της διαπραγμάτευσης με στόχο τον συμβιβασμό. Τα μυστικά των μεσολαβητών Σουλτς, Ασμουσεν, Ντάισελμπλουμ.

Πρώτη συνάντηση με τον Γιούνκερ στις Βρυξέλλες. Πολιτική συμφωνία με την Ιταλία επιδιώκει ο πρωθυπουργός. Σφήνα από Μόσχα και Πεκίνο. Οι παρενέργειες των ελληνικών εκλογών στην ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία.

Μάρτιν Σουλτς στην «Ε» - Μονόδρομος η συνεργασία, για να μπορέσουμε να βρούμε κοινές και αμοιβαία επωφελείς λύσεις.

Ο Αβραμόπουλος διχάζει τη ΝΔ – Το ενδεχόμενο να προταθεί από την κυβέρνηση για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας φέρνει τον Αντώνη Σαμαρά σε κατάσταση πολιορκίας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η απλή αναλογική προ των πύλων - Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για αλλαγή του εκλογικού νόμου με «κατώφλι» εισόδου το 5%.

Ισλάμ. Τα «φαρμακερά βέλη των διεθνών media – Ενας ασθενής στο θρόνο της Σαουδικής Αραβίας – Η Υεμένη μετατρέπεται σε νέο Αφγανιστάν.

Ιταλία. Βγάζει πρόεδρο Δημοκρατίας σήμερα χωρίς την έγκριση… Μπερλουσκόνι.
Ακόμα στην «Επένδυση plus»

Λύση εδώ και τώρα για την ελάφρυνση του χρέους ζητά  η Αθήνα από τους Ευρωπαίους. Προτείνει να συνδεθεί η αποπληρωμή των δανείων με τον ρυθμό μεγέθυνσης  της οικονομίας  και να εξασφαλιστεί μορατόριουμ πληρωμών για μία πενταετία.

Ιδιωτικοποιήσεις. Αλλάζει εκ βάθρων το πλαίσιο αξιοποίησης της περιουσίας του δημοσίου . Η κυβέρνηση «παγώνει» κάθε σχέδιο  πωλήσεων μετοχών δημόσιων εταιρειών. Θα επιδιωχθεί η προσέλκυση  επενδύσεων από κρατικούς ομίλους χωρών, με τις οποίες υπάρχει πρόσφορο έδαφος για στρατηγική συνεργασία όπως η Κίνα, η Ρωσία, και το Αζερμπαϊτζάν.

Ευρωπαϊκός εμφύλιος για τις σημαίες στα καράβια. Λουξεμβούργο και Πορτογαλία φιλοδοξούν να προσελκύσουν αυτή την περίοδο πολλά γερμανικά πλοία, που δρομολογούν αλλαγή της σημαίας τους για φορολογικούς και άλλους λόγους
Μαζί δύο μεγάλες προσφορές

Στέλιος Καζαντζίδης - Πάρε τα χνάρια μου
Μια ξεχωριστή προσφορά. Πρόκειται για μια σειρά 10 CD και ενός DVD – τιμή στον μεγαλύτερο λαϊκό τραγουδιστή, τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Αυτό το Σάββατο το 9ο cd "Πάρε τα χνάρια μου", από την μοναδική αυτή συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη με τίτλο «Η φωνή μου όλη».

Επίσης

Για τους μικρούς μας φίλους

Rabbids Invasion

Και αυτό το Σάββατο με την ΕΠΕΝΔΥΣΗ έρχεται η αγαπημένη σειρά των παιδιών Rabbids invasion

78 επεισόδια μεταγλωτισμένα στα ελληνικά σε 10 DVD

Το Σάββατο το 3ο DVD

Νέα Εποχή – Νέα Εφημερίδα

Η οικονομία και η πολιτική ξαναγράφονται
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: