30.1.15

Διαβάστε αύριο στην "Αγορά"...

H «Αγορά» που κυκλοφορεί αυτό το ΣάββατοΜε τίτλο "Δώστε μας χώρο, χρόνο και ανάσες"  κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά».
Η εφημερίδα φιλοξενεί...
αποκλειστική συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος δηλώνει: «Δεν υπάρχει θέμα να σκίσουμε το προηγούμενο Πρόγραμμα, δεν υπάρχει θέμα να κάνουμε αίτηση επέκτασης του προηγούμενου Προγράμματος.  Η Ευρώπη είναι πάρα πολύ επιδέξια στο να βρίσκει ευφημισμούς, φράσεις που να ικανοποιούν όλους».   



Παράλληλα, η «Αγορά»:

αποκαλύπτει το «φλερτ» των τεσσάρων μηνών μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Δημήτρη Αβραμόπουλου που οδήγησε σε συμφωνία για την Προεδρία της Δημοκρατίας
φιλοξενεί δήλωση του Επιτρόπου Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ε.Ε, Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος δηλώνει για τη διαπραγμάτευση με την ελληνική κυβέρνηση: «Θέλουμε λύση και όχι ρήξη».
δημοσιεύει ρεπορτάζ για τη ρύθμιση που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς.


Η εφημερίδα δημοσιεύει  συνέντευξη του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος δηλώνει: «Ιδιωτικοποιήσεις και κυβέρνηση Αριστεράς δεν συμβιβάζονται» και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος υπογραμμίζει: «Να γίνει αποτίμηση της εκλογικής ήττας χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις». 




Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: