4.2.15

ΠΑΣΟΚ: Θα ψηφίσουμε την Κωνσταντοπούλου...

ΠΑΣΟΚ: Θα ψηφίσουμε την ΚωνσταντοπούλουΜε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ γνωστοποιεί ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα στην σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε...
να ψηφίσει την Ζωή Κωνσταντοπούλου για Πρόεδρο της Βουλής. Παράλληλα αναφέρει ότι γραμματέας της ΚΟ εξελέγη ο Λεωνίδας Γρηγοράκος και ότι θα καταψηφίσει την πρόταση εμπιστοσύνης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, μετά από πρόταση του Προέδρου της, Ευάγγελου Βενιζέλου, αποφάσισε να ψηφίσει στη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Βουλής την προτεινόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου:

-  Να σηματοδοτήσει την ανάγκη σεβασμού της κοινοβουλευτικής δεοντολογίας

-  Να υπογραμμίσει την ανάγκη και να εκφράσει  την ευχή  η νέα Πρόεδρος της Βουλής να κινηθεί στο επίπεδο του αξιώματός της, υπερβαίνοντας τους οιωνούς της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου.

Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ εξελέγη ομόφωνα ο βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, διευθυντής της ΚΟ τοποθετήθηκε ο μέχρι πρότινος γραμματέας της ΚΟ Παναγιώτης Ρήγας.

Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου της αποφάσισε ομόφωνα  να καταψηφίσει την πρόταση εμπιστοσύνης, με το πολιτικό σκεπτικό που ανέπτυξε ο κ. Βενιζέλος στην ομιλία του κατά την κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη»...
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: