22.2.15

Ζούγκλα η Λεωφόρος!...

Οπαδοί του ΠΑΟ πέταξαν φωτοβολίδες εναντίον των παικτών και του προπονητή του Ολυμπιακου, αλλά και του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινακη.
BINTEO και ΦΩΤΟ...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Λεωφόρο. Οπαδοί του ΠΑΟ έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού και τα μέλη του προπονητικού τιμ έκαναν...
την καθιερωμένη βόλτα τους σε αυτόν και επικράτησε χάος για αρκετά λεπτά.

Όλα ξεκίνησαν όταν με την είσοδο των παικτών του Θρύλου άρχισαν να πέφτουν... βροχή οι φωτοβολίδες και τα αντικείμενα. Ο Βίτορ Περέιρα ήταν στο μισό του αγωνιστικού χώρου από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟ, όταν έγινε ντου και αρκετός κόσμος άνοιξε μία πόρτα στο πέταλο και μπήκε μέσα! Ευτυχώς, όμως, δεν συνέβη τίποτα στον προπονητή του Ολυμπιακού και απομακρύνθηκε από εκεί.
«Δολοφονικές» φωτοβολίδες έπεσαν και στον πρόεδρο της ομάδας του Ολυμπιακού, Βαγγελη Μαρινακη, με το που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κάνει την καθιερωμένη του βόλτα. Με το που βγήκε στο γήπεδο ο κ. Μαρινάκης, έπεσαν 2-3 φωτοβολίδες επάνω του και η μία παραλίγο να τον βρει κιόλας.

Οι άνδρες ασφαλείας και οι αστυνομικές αρχές που βρίσκονταν κοντά του, τον προστάτεψαν και τον φυγάδευσαν ξανά, καθώς πήγε προς την είσοδο της φυσούνας.
Για όλα αυτά, πάντως, υπάρχει ηθικός αυτουργός και είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος με τις εμπρηστικές δηλώσεις που έκανε πριν το ντέρμπι, δημιούργησε πάλι... σκηνικό τρόμου στη Λεωφόρου. Να τα βλέπουν αυτά κάποιοι, για να ξέρουν τι γίνεται...


Aρχηγος αποστολής του Ολυμπιακου, ο Βαγγέλης Μαρινακης

Με τον πρόεδρό  του Βαγγέλη Μαρινάκη να ηγείται της αποστολής του Ολυμπιακού, θα αντιμετωπίσει ο Θρύλος τον ΠΑΟ στην αποψινή αναμέτρηση της Λεωφόρου.

Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών, είχε καταθέσει αίτημα να καθίσει στον πάγκο, με σκοπό να παρέχει με την παρουσία του μεγαλύτερη ασφάλεια στους ποδοσφαιριστές. Αίτημα το οποίο δεν έτυχε ανταπόκρισης από την Αστυνομία, ωστόσο, στα σχετικά έγγραφα που παραδόθηκαν έχει δηλωθεί ως αρχηγός της αποστολής.

Έτσι, θα έχει το δικαίωμα να βρεθεί στον πάγκο την ώρα του ματς, κάτι που (εφόσον συμβεί) θα γίνει εν μέσω δρακόντειων μέτρων ασφαλείας, αλλά και παρουσίας της προσωπικής του φρουράς.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποδεικνύει με το παραπάνω ότι θέλει πάντα να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και δεν «μασάει» από τίποτα...


H επίθεση με φωτοβολίδες στους παίκτες του Ολυμπιακού:






πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: