10.9.15

Τι συνέβη στο διάλειμμα με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη...

Στιγμιότυπο από εκπομπή της ΕΡΤ με Σκουρλέτη και Κεφαλογιάννη

Δημήτρης Κανελλόπουλος


Το γεγονός είναι γνωστό και το παρακολουθήσαμε και live: καυγάς σε απευθείας μετάδοση, σε εκπομπή της ΕΡΤ, ανάμεσα στον Πάνο Σκουρλέτη και τον Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Ο Σκουρλέτης αποχώρησε, «γαλλικά» ακούστηκαν και...
από τις δύο πλευρές, ένα μάλλον... συνηθισμένο φαινόμενο στη φαιδρή τηλεοπτική Ελλάδα του σήμερα.
.


Τι συνέβη όμως στο διάλειμμα, αμέσως μετά που ο Πάνος Χαρίτος έσπευσε να διακόψει την εκπομπή βάζοντας διαφημίσεις; Το πρώτο πράγμα που έγινε ήταν η προσπάθεια (του Χαρίτου) να τα βρουν οι δύο πολιτικοί ώστε να συνεχιστεί η συζήτηση με το πάνελ ολόκληρο και όχι λειψό.


Χαμένη προσπάθεια. Τα «είσαι βλάκας» και «είσαι πανηλίθιος» ανάμεσά τους έδιναν κι έπαιρναν εκτός αέρα, έμοιαζε αδύνατον να ηρεμήσουν τα... πνεύματα. Αν και ο Χαρίτος επέμενε.


Μέχρι τη στιγμή που ο Μανώλης Κεφαλογιάννης είδε έναν εικονολήπτη να «παίζει» με το κινητό του. Και θεώρησε πως μαγνητοσκοπούσε το συγκεκριμένο επεισόδιο. Προσοχή: δεν το έκανε. Αν και δεν έχει σημασία.


Νέοι χαρακτηρισμοί αντίστοιχου ηθους από το... ευγενικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, προς τον εικονολήπτη αυτή τη φορά. Και κινήθηκε κι εναντίον του μάλιστα. Μόνο με το θυρωρό στην έξοδο δεν τα έβαλε (αν και δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά γι' αυτό).


Ήταν η στιγμή που αγρίεψαν και κάποιοι άλλοι από το πάνελ. Ο Θανάσης Πετράκος και η Λιάνα Κανέλλη. Αντέδρασαν στα νταηλίκια του Μανώλη Κεφαλογιάννη προσπαθώντας να προστατεύσουν το νεαρό.


Απείλησαν δε πως θα αποχωρήσουν και αυτοί με τη σειρά τους από την εκπομπή. Θα έμενε μόνος του ο κ.Κεφαλογιάννης. Φάση θα είχε.


Αλλά ευτυχώς ηρέμησε ο... σύντροφος. Κι επιστρέψανε όλοι στη ζωντανή μετάδοση.


Φήμες που θέλουν τον Μανώλη Κεφαλογιάννη να ζητάει η επόμενη συζήτηση στην οποία θα συμμετέχει να πραγματοποιηθεί σε ρινγκ, δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν.


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: