27.9.15

Είσαι (άσχετος) εργαζόμενος στην ΕΡΤ; ...


No problem. Κάνε τη δική σου εκπομπή!...
Που ξέρετε, μπορεί να υπάρχουν κρυφά ταλέντα. Με mail της η διοίκηση της ΕΡΤ καλεί «κάθε εργαζόμενη και εργαζόμενο στην εταιρεία, ανεξαρτήτως ειδικότητας» να καταθέσει την πρότασή του, αν έχει, για εκπομπή στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα. 
Ο θρίαμβος της...
συλλογικότητας, η νίκη της αυτοδιάθεσης, η επικράτηση της σοσιαλισμού. Θα μπορούσαν να τους ζητούσαν να διατυπώσουν τη γνώμη τους και για τεχνικά θέματα, για τις κεραίες λόγου χάριν. Ή και για τη διοίκηση ακόμα, γιατί όχι; Όλοι για όλα. Νέα ήθη.
Ιδού λοιπόν η εσωτερική ανακοίνωση της διοίκησης της ΕΡΤ:
«Αγαπητοί Συνάδελφοι
Η διοίκηση της ΕΡΤ προσκαλεί κάθε εργαζόμενη και εργαζόμενο στην εταιρεία, ανεξαρτήτως ειδικότητας, που επιθυμεί να συμβάλει στο υπό διαμόρφωση πρόγραμμα του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, να καταθέσει ιδέες, σκέψεις, προτάσεις, ακόμα και για την παραγωγή ή την παρουσίαση τηλεοπτικών ή/και ραδιοφωνικών εκπομπών.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστείλουν τις προτάσεις τους στο casting@ert.gr συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα (βλ. συνημμένο έγγραφο).
Εντός του επόμενου διαστήματος, η διοίκηση της ΕΡΤ θα ορίσει ομάδα εργασίας, η οποία θα υποδεχθεί και θα εξετάσει τις κατατεθείσες.
Λάμπης Ταγματάρχης
Διευθύνων Σύμβουλος»

Δεν κοιτούν πρώτα να αξιοποιήσουν αυτούς που έχουν, δίχως ρεβανσισμούς ή αποκλεισμούς και μετά να αναζητήσουν νέα ταλέντα; Από το «Α» ξεκινάς, όχι από το «Ω». Και που ξέρετε, γιατί όχι, μπορεί να βρεθούν και κάποιοι με κρυφά ταλέντα.

e-tetradio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: