10.9.15

Κίνηση με Βαρουφάκη και Μελανσόν, για το Plan B στην Ευρώπη...

Ζωή: Τις μάχες τις δίνουν οι αποφασισμένοι, όχι οι παραιτημένοι
...προανήγγειλε η Ζωή...
Νέα πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και πάλι η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η υποψήφια με την Λαϊκή Ενότητα εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, όμως, την ίδια ώρα ανακοίνωσε...
 έπειτα από την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών, ότι ετοιμάζεται να συνυπογράψει από κοινού με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Ζαν Λικ Μελανσόν μία ευρωπαϊκή διακήρυξη με στόχο, όπως είπε, να κάνουν κάτι πιο... «διευρυμένο».

 Μάλιστα, αναφερόμενη στη συμπόρευσή της με τη ΛΑΕ έκανε λόγο για μια κίνηση άμυνας, αλλά κάλεσε τον λαό να ψηφίσει το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη για τη υπεράσπιση των δικαιωμάτων του, της δημοκρατίας, αλλά και για την αναζωπύρωση της ελπίδας «που κάποιοι θέλησαν να αφαιρέσουν».

Πάντως, αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε πως το κόμμα που κατεβαίνει στις εκλογές είναι μια «ψευδεπίγραφη ταμπέλα». Την ίδια ώρα, επιτέθηκε εκ νέου στον Αλέξη Τσίπρα τον οποία κατηγόρησε πως πρόδωσε τον λαό, σημειώνοντας ότι δεν επέδειξε συνέπεια απέναντι στις δεσμεύσεις του. Ακόμη, υποστήριξε ότι οι επιλογές του τέως πρωθυπουργού αποτέλεσαν μια τραυματική εμπειρία που, όπως υπογράμμισε, «ενέχει προδοσία απέναντι σε όσους μας πίστεψαν».

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της, η κυρία Κωνσταντοπούλου  εξέφρασε την έκπληξη της για τα ψηφοδέλτια που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, φέρνοντας ως παράδειγμα την τοποθέτηση του κ. Φλαμπουράρη ως πρώτου στο ψηφοδέλτιο της Α΄Αθηνών, για τον οποίο υπογράμμισε ότι δεν έχει εκλεγεί ποτέ με σταυρό. Ακόμη αναφέρθηκε στην τοποθέτηση ως πρώτου του κ. Τσακαλώτου στην Β' Αθηνών, για την σειρά του κ. Μάρδα στο ψηφοδέλτιο της Β' Θεσσαλονίκης, για τον οποίο είπε ότι είναι δοτός υπουργός και πρώην ΠΑΣΟΚ, αλλά και για την παρουσία του κ. Δραγασάκη στην κορυφή του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Εν τω μεταξυ, στο ερώτημα αν το παράκανε με την τυπολατρεία της, απάντησε πως ότι έλεγε στο παρελθόν, ακριβώς τα ίδια έλεγε και στο διάστημα που ήταν πρόεδρος της Βουλής.

«Όσοι νόμιζαν ότι δεν θα ήμουν συνεπής στις θέσεις μου, δεν υπολόγισαν σωστά» και συμπλήρωσε πως η υπεράσπιση της Δημοκρατίας δεν μπορεί να είναι  τυπολατρεία. Παράλληλα, ερωτηθείσα σχετικά με το πώς αισθάνεται που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους αλλά και εχθρούς, η κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε ότι θεωρεί τιμή της να την εχθρεύονται για όσα με συνέπεια πράττει και υποστηρίζει.

Τέλος, σχολιάζοντας το χθεσινό ντιμπέιτ, το χαρακτήρισε απογοητευτικό καθώς, όπως τόνισε, η διαδικασία που ακολουθείται είναι πλέον ξεπερασμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: