26.10.15

Το τηλεφώνημα, Τζιτζικώστα – Μπακογιάννη...

tzitzikostas
Υποκρισία στην κριτική και τα λεγόμενα Τζιτζικώστα σχετικά με την υποψηφιότητά της για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ χρεώνουν στον Περιφερειάρχη συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη.
 Προφανώς η...
εξέλιξη της υποψηφιότητας, από την οποία παραιτήθηκε τελικά, δεν ήταν η επιθυμητή, πρώτα απ' όλα για την ίδια την Μπακογιάννη που δέχτηκε ένα ισχυρό πλήγμα.

Ωστόσο, όσα καταγγέλλει ο Περιφερειάρχης, λένε από το περιβάλλον της, είναι εκτός τόπου και χρόνου. Γιατί; Διότι κάνουν λόγο για αρκετές επαφές των δύο πλευρών, κατά τη διάρκεια των οποίων ο κ. Τζιτζικώστας ενημερώθηκε για την υποψηφιότητα Μπακογιάννη, χωρίς να διατυπώσει επιφυλάξεις. Αντιθέτως. Όταν γνωστοποιήθηκε η αποχώρησή της από την κούρσα, ο κ. Τζιτζικώστας κάλεσε προκειμένου να εκφράσει τη στήριξή του, προσθέτουν συνεργάτες της πρώην
Υπουργού.

O 37χρονος Περιφερειάρχης, ωστόσο, δημοσίως επιμένει ότι επρόκειτο για μία συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες. Μία συμφωνία που είχε ως στόχο, όχι να κερδίσει η ΝΔ και η Ελλάδα την αντιπροεδρία του ΕΛΚ, αλλά να εξασφαλίσει ο Μεϊμαράκης τη στήριξη του μηχανισμού της Ντόρας στις γαλάζιες κάλπες.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: