28.10.15

Το... αντάρτικο με τα πουράκια των Πάκη - Μπουτάρη...

PAVLO1Η σκηνή συνέβη στη διάρκεια του επίσημου γεύματος προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, με την ευκαιρία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

Οι στρατιωτικοί με τις επίσημες...
στολές τους και πλάκα τα παράσημά τους τσούγκρισαν ποτήρια με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, απόλαυσαν το γεύμα τους και όταν το φαγητό τελείωσε, όπως αναφέρει ο ''Βηματοδότης'', συνέβη το απρόοπτο.

Ως γνωστόν ο κ. Παυλόπουλος καπνίζει μικρά πουράκια και πάντοτε τα καπνίζει μετά το φαγητό. Στη Λέσχη Αξιωματικών όμως το κάπνισμα απαγορεύεται (εκ του νόμου, καθ' ότι κλειστός χώρος) και ουδείς έχει τολμήσει τα τελευταία χρόνια να καπνίσει.

Όμως και ο κ. Μπουτάρης ήθελε και αυτός να καπνίσει, αλλά ούτε αυτός τολμούσε. Και ξαφνικά ανάβει τσιγάρο ο Πρόεδρος. Τον ακολουθεί σχεδόν ταυτόχρονα ο κ. Μπουτάρης. Οι αξιωματικοί κοιτάζονταν μεταξύ τους απορημένα, οπότε τη λύση δίνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης: «Να καπνίσουμε και εμείς για να μη φέρουμε τον Πρόεδρο σε αμηχανία. Να μη φαίνεται ότι καπνίζει μόνο αυτός» είπε εμπιστευτικά στους στρατιωτικούς.


πηγη BHMAτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια: