20.10.15

Θα παίξουν εντός έδρας τον Τζιτζικώστα...




Προηγείται στις δημοσκοπήσεις, εκμεταλλεύεται το ρόλο του ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διαμορφώνει και την ατζέντα της επικαιρότητας, με τη βοήθεια εννοείται και της κυβέρνησης Τσίπρα.
 Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που...
με αφορμή τις άτσαλες βουτιές της κυβέρνησης στα εθνικά, όπως η ονομασία των Σκοπίων και τα θαλάσσια σύνορα, βρίσκει πεδίο αντιπολίτευσης και, παράλληλα, δικής του προβολής στην εσωκομματική κούρσα.

Εκ των πραγμάτων, στην ίδια ατζέντα κινούνται και οι υπόλοιποι διεκδικητές, αφού σε ένα κόμμα σαν τη Ν.Δ. δεν μπορείς να μείνεις πίσω στα εθνικά θέματα. (Με την εξαίρεση ίσως του Κυριάκου Μητσοτάκη που επιμένει να μην ετεροπροσδιορίζεται και να εκπέμπει φιλελεύθερο στίγμα).

Με αυτά και αυτά, οι διεκδικητές της Ν.Δ. έγιναν τα τελευταία 24ώρα... μακεδονομάχοι καθώς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σχολίασαν το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, μετά την... επιστολή που αποφάσισε να στείλει ο υπουργός Εξωτερικών στα κόμματα.

Η μάχη, δε, αναμένεται να ενταθεί την επόμενη εβδομάδα όταν... όλοι θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για την εορτή της απελευθέρωσης της πόλης και την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, επιχειρώντας να παίξουν εντός έδρας τον
Τζιτζικώστα.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: