11.11.15

Φιλιά και ναζάκια στον Κιάμο...

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Φουλ ερωτευμένοι στον Κιάμο - Ολες οι φωτογραφίες

...από Ελενη-Παντζόπουλο, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Δειτε τις ΦΩΤΟ...
Ο έρωτας δεν κρύβεται! Πόσο μάλλον ο έρωτας της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου...
 Η...
Ελένη και ο Μάκης, που πρόσφατα ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους, με τον ερχομό της κορούλας τους, Μαρίνας, εμφανίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου, πιασμένοι χεράκι- χεράκι, στο «Club 22», στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Πάνος Κιάμος και η Αγγελική Ηλιάδη.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, έχοντας επανέλθει στα κιλά της μετά την τέταρτη εγκυμοσύνη της, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο απαστράπτον μίνι φόρεμα, που συνδύασε, με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες. Στο πλευρό της, ο Μάκης Παντζόπουλος, εμφανίστηκε με ένα μαύρο παντελόνι που συνδύασε με ένα σκούρο μπλε πουκάμισο.

Στην παρέα τους, ήταν οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη,  Δημήτρης Αλεξάνδρου,  Βασίλης Μπουλούμπασης, Κατερίνα Ζαρίφη,  Αντωνία Καλλιμούκου και αδερφός της παρουσιάστριας, Θοδωρής Μισόκαλος.

Ωστόσο, η Ελένη και ο Μάκης είχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον. Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου, η Ελένη χάριζε χάδια, αγκαλιές και φιλιά στον αγαπημένο της. Ο Μάκης, της ανταπέδιδε με τρυφερές ματιές και χαμόγελα, ενώ δεν την άφηνε στιγμή από την αγκαλιά του. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους......






































protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: