3.11.15

Αύριο συναντά Σουλτς και Αβραμόπουλο, ο Τσίπρας...


Το απόγευμα η συνάντηση με Μοσκοβισί...
Στις 9:30 αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Εξωτερικών του Λουξεμβούργου, Γιαν Άσελμπορν, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς και τον Ευρωπαίο επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 10:00 θα ακολουθήσει...
διμερής συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Σουλτς και τον κ. Αβραμόπουλο και αμέσως μετά, στις 10:30, ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα κάνουν κοινές δηλώσεις.

Στις 13:00 ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και μέλη της Ιεράς Συνόδου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επίσκεψη Μοσκοβισί στην Αθήνα

Το πρόγραμμα συναντήσεων του Επιτρόπου Μοσκοβισί στην Αθήνα έχει ως εξής:

Σήμερα, Τρίτη, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα (17.30) και στη συνέχεια με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη (18.30).

Αύριο, Τετάρτη, θα συναντηθεί με τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Κατρούγκαλο (10.30) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου του Επιτρόπου, στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα.

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης ο κ. Επίτροπος θα συμμετάσχει σε γεύμα εργασίας με τον υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη και τον υφυπουργό Αλέξανδρο Χαρίτση και αμέσως μετά θα επισκεφθούν μαζί τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, τις εργασίες αναστήλωσης και αποκατάστασης του οποίου συγχρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: