21.11.15

Ρομπέρτο: «Κρίμα που συμβαίνουν αυτά...

Ρομπέρτο: «Κρίμα που συμβαίνουν αυτά σε αυτή την όμορφη χώρα»
... σε αυτή την όμορφη χώρα»...
Πικραμένος από τα όσα έγιναν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και από το γεγονός της ματαίωσης του ντέρμπι, παρουσιάστηκε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο.
Ο Ισπανός γκολκίπερ χαρακτήρισε απογοητευτικό το γεγονός ότι συμβαίνουν αυτά τα επεισόδια σε αυτή την όμορφη χώρα, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει...

κανένα νόημα να υπάρχουν τόσοι αστυνομικοί, όταν έχουν περάσει στο γήπεδο τόσα πολλά αντικείμενα. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη ΝΟVΑ: 

«Συνέβη ακόμα μια φορά κάτι δεν πρέπει να συμβαίνει και δεν έχει σχέση με το αθλητισμό. Αυτό που είδαμε είναι ότι τελικά δεν έγινε το ντέρμπι ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες λόγω κάποιων φανατικών. Έχουμε σεβασμό απέναντι στους οπαδούς και τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο όπως κάνουμε κάθε φορά. Τελικά δεν μπορέσαμε περπατήσουμε όπως γίνεται συνήθως. Φεύγουμε απογοητευμένοι γιατί και οι δύο ομάδες θέλαμε να αγωνιστούμε. Έγιναν πράγματα που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό και ξεφεύγουν από τα όρια» 

Για το τι συνέβη όταν βγήκαν αυτός και οι συμπαίκτες του να περπατήσουν στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου: «Έπεσε μια φωτοβολίδα και χτύπησε τον Φινμπόγκασον. Συγγνώμη εκ μέρους των ποδοσφαιριστών. Εμείς θέλαμε να παίξουμε, αλλά δεν είναι δική μας απόφαση, αλλά των αρχών». 

Για το είπε ο Φινμπόγκασον: «Φυσικά εξεπλάγην. Του είχαμε εξηγήσει τι έγινε πέρυσι και με τον Κασάμι αλλά δεν περίμενα να συμβεί τα ίδιο» 

Για το τι πρέπει να γίνεται για να αποφευχθούν τέτοια γεγονότα: «Φυσικά πρέπει να υπάρχει έλεγχος. Δεν υπάρχει νόημα να υπάρχουν τόσοι αστυνομικοί όταν έχουν μπει από πριν αντικείμενα. Είναι κρίμα για αυτή την όμορφη χώρα καθώς θα μπορούσε να έχει πιο ανεπτυγμένο επίπεδο αθλητισμού. Θέλω να κάνω σαφές ότι ο Ολυμπιακός έχει υψηλή προτεραιότητα την ασφάλεια των παικτών. Ακόμα και όταν συμβαίνει στο δικό μας γήπεδο είμαστε οι πρώτοι που κατακρίνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: