2.12.15

Στον ΣΥΡΙΖΑ... ελπίζουν σε επιστροφή Παναγούλη...

Στον ΣΥΡΙΖΑ... ελπίζουν σε επιστροφή Παναγούλη
Πιθανή επιστροφή του Στάθη Παναγούλη εν όψει της ψηφοφορίας για το ασφαλιστικό βλέπουν  πηγές της Κουμουνδούρου που...
μίλησαν στο newpost.
Η χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ διεξήχθη σε εξαιρετικά ήπιους τόνους. Ο πρωθυπουργός παρουσίασε τους άξονες που θα κινηθεί η ασφαλιστική μεταρρύθμιση χωρίς όμως να ποσοτικοποιήσει τις αλλαγές καθώς η διαπραγμάτευση του υπουργού Εργασίας με την Τρόικα βρίσκεται σε εξέλιξη. Κανένας βουλευτής δεν εξέφρασε αντιρρήσεις και δεν διαφοροποιήθηκε από την Κυβερνητική γραμμή , γεγονός που σημαίνει πως έχει εξαλειφθεί ο κίνδυνος διαρροών το βράδυ της ψηφοφορίας.

Το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμά ότι οι δανειστές τελικά θα αποσύρουν τις παράλογες απαιτήσεις τους, γνωρίζοντας πως η κυβερνητική πλειοψηφία πρέπει να μείνει συμπαγής ειδικά στην παρούσα κατάσταση όπου η αξιωματική αντιπολίτευση αναζητά τη δική της πυξίδα. Το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές έχει αποκατασταθεί πλήρως γεγονός που θα βοηθήσει την Κυβέρνηση να εξασφαλίσει ορισμένα ανταλλάγματα για να πείσει και τους βουλευτές της να υπερψηφίσουν σκληρά και επώδυνα μέτρα.

Την ίδια ώρα πάντως πηγές από το Μαξίμου και την Κουμουνδούρου απέκλειαν μιλώντας στο newpost, τα σενάρια περί συνεργασίας με την Ένωση Κεντρώων και υπογράμμιζαν πως το βάρος πέφτει στη συνοχή της κυβερνητικής πλειοψηφίας.          

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: