5.12.15

«Φλερτ» Μάρκου με ΣΥΡΙΖΑ;..

Λυκούδης - Μάρκου - Θεοχάρης
Ο εξαφανισμένος Λυκούδης και ο φιλόδοξος Θεοχάρης...
Πληθαίνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν τη βουλευτίνα του Ποταμιού Κατερίνα Μάρκου να «φλερτάρει» με άλλες πτέρυγες της Βουλής, αλλά και να συζητά με στελέχη («ταχυδρόμους») άλλων κομμάτων… Αν και...
πρόκειται μόνο για φήμες – προς το παρόν τουλάχιστον, ορισμένοι κύκλοι δεν αποκλείουν η βουλευτίνα Θεσσαλονίκης να διαφοροποιηθεί από τη γραμμή του κόμματος και να ακολουθήσει διαφορετική στάση στην ψήφιση ορισμένων νομοσχεδίων που θα φέρει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα.

Εσχάτως όμως διαφοροποιημένος και κυρίως «εξαφανισμένος» φέρεται και ο Σπύρος Λυκούδης παρά το γεγονός ότι σήμερα (χθες) κατέθεσε μαζί με συναδέλφους του ερώτηση στον υπουργό Πολιτισμού για το Ελληνικό Φεστιβάλ… Ο Σπύρος Λυκούδης λέγεται ότι έχει έντονες διαφωνίες για τη δεξιά στροφή του Ποταμιού και ειδικά για την επικράτηση εντός του κόμματος της γραμμής των Φιλελευθέρων που εκφράζει ο πρώην γραμματέας εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Επίσης ο Σπύρος Λυκούδης φέρεται να προτείνει κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις ακόμη και το ενδεχόμενο στήριξης ορισμένων νομοσχεδίων της κυβέρνησης… Ενώ έχει εκφράσει διαφορετική θέση – από την επίσημη του κόμματος, στο θέμα των συνεργασιών με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, ο Χάρης Θεοχάρης που εξελίσσεται σε υπέρ-φιλόδοξο πολιτικό στέλεχος του Ποταμιού, λέγεται ότι έχει αναπτύξει προσωπική δράση και πορεία εντός του κόμματος… Ενώ σύμφωνα με ορισμένες πηγές φέρεται να έχει πυκνώσει τις επαφές του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: