26.1.16

Εξηγήσεις από την ΕΡΤ, ζητά η ΝΔ...

Ενημέρωση από την ΕΡΤ ζητά η ΝΔ. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια των τελευταίων εξελίξεων, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γ.Κουμουτσάκος και ο...
διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μ.Λαζαρίδης, ζήτησαν συνάντηση από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Λ.Ταγματάρχη.

Η συνάντηση ορίστηκε για το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Στο θέμα του βίντεο που μεταδόθηκε και στην ΕΡΤ από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Δένδιας.

«Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και το λέω πάντα, προσπαθώντας να κρατήσω ένα επίπεδο ευγένειας και επιείκειας σ’ ένα κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ εννοώ, που δεν έχει διδαχθεί πώς φέρεται μία κυβερνητική πλειοψηφία. Αυτό ήταν μία ευθεία απειλή κατά της ελευθεροτυπίας και της ελευθερίας του λόγου.

» Ο δημοσιογράφος έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κριτική, απολύτως κι εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να απαντάμε στην κριτική του. Αλλά η προβολή βίντεο με στοχοποίηση ανθρώπων που εκφράζουν τις απόψεις τους και η υποδήλωση ότι οι απόψεις τους δεν είναι δικές τους, αλλά είναι προϊόν διαπλοκής κτλ., τέτοια πράγματα στην Ελλάδα δεν είχαμε ξαναδεί» δήλωσε στο ΒΗΜΑ 99,5.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: