18.1.16

Άφαντος ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής...

Αστυνομία
Άφαντος παραμένει ο 34χρονος Αλβανός που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την εν διαστάσει 41χρονη σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής, άρπαξε το 4χρονο παιδί τους και εξαφανίστηκε.

Αν και...
η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, δημοσιεύματα που ήρθαν χθες βράδυ στη δημοσιότητα δημιουργούν νέα δεδομένα.

Στις 8 Ιανουαρίου ο καταζητούμενος Λέσι συναντήθηκε με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια στα Μέγαρα και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Όπως επιβεβαιώνει η Αστυνομία, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι τρεις μέρες μετά την δολοφονία στη Χαλκιδική, του τηλεφώνησε κάποιος, ο οποίος του είπε ότι ήταν ο Λέσι και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, υπήρξε συνάντηση στα Μέγαρα μεταξύ των δύο στις 8 Ιανουαρίου, όπου ο δικηγόρος τού είπε ότι προϋπόθεση για να αναλάβει την υπεράσπισή του ήταν να επιστρέψει ο μικρός Φοίβος στην οικογένειά του. Έκτοτε, όμως, δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία.

Ο Αλέξης Κούγιας, όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., δεν ενημέρωσε όλες αυτές τις μέρες τις Αρχές για τη συνάντηση και μόλις μετά την αποκάλυψη, χθες, του τηλεφώνησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, στους οποίους επιβεβαίωσε όσα είχε πει.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε έρευνα στην περιοχή των Μεγάρων, χωρίς αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: