24.2.16

Επιμένει...

Επιμένει στο σενάριο της Οικουμενικής χωρίς Τσίπρα ο Λεβέντης

Οικουμενική θέλει ο Λεβέντης και το ζητάει για πολλοστή φορά...

Οικουμενική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Προβόπουλο προτείνει εκ νέου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.  

Ταυτόχρονα...
επιτέθηκε εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη κατηγορώντας τον ότι επιμένει στις αυτοδυναμίες. 

«Θεωρώ ότι ο κ. Μητσοτάκης μένει ακόμα στον περασμένο αιώνα, δεν μπορεί να προσαρμοστεί. Είναι ακόμα στο μεσσιανισμό, στις αυτοδυναμίες και στις πρωθυπουργίες. Πιστεύει στην αρχομανία, δεν μπορεί να απαλλαγεί από το προπατορικό αμάρτημα του πατέρα του», δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα 

«Η χώρα θέλει συναίνεση και κυβερνήσεις συμμαχικές, συνασπισμού και ο κ. Μητσοτάκης ονειρεύεται πρωθυπουργίες... Το Grexit δημιουργεί τώρα ο Μητσοτάκης», πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης. Σε ερώτηση για οικουμενική, διευκρίνισε ότι κάτι τέτοιο προϋποθέτει όχι τον Τσίπρα πρωθυπουργό. 

«Πώς θα μπει η ΝΔ με Τσίπρα πρωθυπουργό; Σοβαρολογούμε; Πρωθυπουργός θα είναι ο Προβόπουλος κατά 99%... Πράγματα που πρέπει τώρα να κάνει η Ελλάδα, τα κατέκρινε ο κ. Τσίπρας, πώς να έχει αξιοπιστία; Εδώ χρειάζεται ένας πρωθυπουργός που υπηρέτησε πάντα την Ευρώπη και τις μεταρρυθμίσεις. Χρειάζεται ένας αξιόπιστος άνθρωπος», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και τόνισε: «την οικουμενική δεν τη θέλω για να ρίξω τον Τσίπρα, τη θέλω για να έρθουν επενδυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: