17.3.16

Συνάντηση Προεδρείων ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ στη Βουλή...

Συνάντηση Προεδρείων ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ στη Βουλή για «αντεπίθεση» με «όπλο» τη διαπλοκή

...για «αντεπίθεση» με «όπλο» τη διαπλοκή...

Προσπάθεια να σπάσει ο «πάγος»...

Να βρουν κοινό βηματισμό και να προτάξουν εκείνα που ενώνουν, επιχειρούν με κοινή συνεδρίαση των Προεδρείων των κοινοβουλευτικών τους Ομάδων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

  Η...
συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (στις 7) στην ουσία θα προετοιμάσει την επικοινωνιακή στρατηγική των δύο κομμάτων ενόψει της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για θέματα διαφθοράς. Και αυτό παρά το γεγονός ότι στη συζήτηση της Τρίτης το λόγο στο βήμα δεν θα πάρουν οι βουλευτές παρά μόνο οι πολιτικοί αρχηγοί.

  Ωστόσο, η κίνηση αυτή πέραν της προσπάθειας να «σπάσει ο πάγος» που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις Μουζάλα και τη μετέπειτα στάση του κ. Καμμένου, αποσκοπεί στο ν' αλλάξει τη πολιτική ατζέντα και να υπάρξει κοινή γραμμή μεταξύ των δύο στο ζήτημα της διαπλοκής που θεωρούν ότι είναι το προνομιακό πεδίο αντιπαράθεσης με τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Θα επιχειρήσουμε να τονίσουμε εκείνα που μας ενώνουν που είναι πολύ περισσότερα, από εκείνα που μας χωρίζουν», εξηγούσαν οι βουλευτές κατά την ενημέρωση των κοινοβουλευτικών συντακτών, δίνοντας τον τόνο της συνάντησης.

Σε αυτό το πλαίσιο στην αποψινή συνεδρίαση θα παραβρεθούν από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, η Γραμματέας της Κ.Ο. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Διευθυντής της ΚΟ, Κώστας Ζαχαριάδης, οι αντιπρόεδροι της Βουλής και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. Αντίστοιχα από την πλευρά των ΑΝΕΛ θα συμμετέχουν οι ΚΕ, κ.κ. Παπαχριστόπουλος και Κόκκαλης.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: