28.3.16

Επιτέλους... ανακουφίστηκαν!..

Με ανακούφιση ξεφυσάνε στη Συγγρού από την αναγγελία της πολιτικής νεκρανάστασης του Γιώργου Καρατζαφέρη και την προσπάθειά του να συγκεντρώσει γύρω του όλα τα...
ακροδεξιά πολιτικά ρετάλια για τη δημιουργία ενός ακροδεξιού, υπερσυντηρητικού, ξενοφοβικού και ευρωσκεπτικιστικού κόμματος.

Στόχος της νέας προσπάθειας του άλλοτε κραταιού προέδρου του ΛΑΟΣ είναι να ενταχθούν διάφοροι άστεγοι γυρολόγοι της ακροδεξιάς (χουντικής, φιλοβασιλικής, εθνικιστικής, χριστιανοσυντηρητικής κατεύθυνσης), όπου μέσα από την πολιτική δράση να ξεπλυθούν και αρκετά μετέωρα πόθεν έσχες.

Οι έχοντες την πρωτοβουλία Καρατζαφέρης και Μπαλτάκος δεν έκρυψαν τη φιλοδοξία τους ο νέος πόλος να κατορθώσει να «υποκλέψει» ψήφους από τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Μάλιστα ο παμπόνηρος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Βήμα FΜ τη Δευτέρα, έμμεσα ζήτησε από το σύστημα (οικονομικό και πολιτικό) να τον στηρίξει, αφού επιχειρεί να επαναπατρίσει ψηφοφόρους που κατευθύνθηκαν προς το ναζιστικό μόρφωμα σε ένα κοινοβουλευτικό, συστημικό κόμμα που θα κινείται στην ξενοφοβική και ευρωσκεπτικιστική κατεύθυνση του αντίστοιχου κόμματος Φάραντζ στη Βρετανία.

Ο Καρατζαφέρης δεν κρύβει ότι επιχειρεί να πιάσει τον σφυγμό της ελληνικής κοινωνίας μετά και τη διόγκωση του προσφυγικού προβλήματος, θεωρώντας ότι θα επιβεβαιωθεί και στη χώρα μας, στην επόμενη αναμέτρηση, η εκλογική άνοδος ξενοφοβικών και ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: