21.3.16

Στη ΔΗΜΑΡ, ξανά, ο Πανούσης…

dimarpanoysis

Πολλά... πρόσωπα από τα παλιά, από τότε που ήταν δυνατό και κοινοβουλευτικό κόμμα, είχε η πανελλαδική συνδιάσκεψη της ΔΗΜΑΡ, που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, στη...
συνδιάσκεψη έδωσαν το «παρών» 4 πρώην βουλευτές του κόμματος, αλλά και 300 στελέχη, ενώ συζητήθηκε πολύ η παρουσία του Γιάννη Πανούση, καθώς ο ίδιος είχε απομακρυνθεί από τη ΔΗΜΑΡ και είχε αναλάβει την θέση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη με... τα γνωστά αποτελέσματα.

Πέραν του Γιάννη Πανούση, το «παρών» στη συνδιάσκεψη έδωσαν ο Γιώργος Κυρίτσης, ο Θωμάς Ψύρρας και ο Νίκος Τσούκαλης, ενώ πλουραλιστική ήταν γενικώς και η εκπροσώπηση όλης της Κεντροαριστεράς: Εκτός της Φώφης Γεννηματά, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ εθεάθησαν ο εκπρόσωπος Παύλος Χρηστίδης, ο γραμματέας, Στέφανος Ξεκαλάκης, ο Μανόλης Όθωνας, ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Νίκος Σαλαγιάννης, ο Γιάννης Εξαρχος, ο Θάνος Μωραϊτης και ο αντιπρόεδρος της βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός. Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών εκπροσώπησαν οι Χάρης Καστανίδης και Φίλιππος Σαχινίδης.

Neo - Matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: