8.3.16

Έξω (από το στούντιο) πάει καλά...



Χθες η ΕΡΤ επιτέλεσε την αποστολή της. Βρέθηκε μετά από καιρό ξανά στην κοινωνία. Κι ας μην ήταν η ελληνική. Βρέθηκε στην Ειδομένη δίπλα στους ...
πρόσφυγες σε ένα ενημερωτικό μαράθωνιο

Ήταν δίπλα στα μωρά που έκλαιγαν.  Χθες ο Πάνος Χαρίτος ήταν το φυσικό του στοιχείο, μακριά από τα κοστούμια, τα φώτα και τα μακιγιάζ, εκεί που παίζεται η αλήθεια.

Η άποψή μας είναι πως η ΕΡΤ δεν αξιοποιεί ορθά το δημοσιογράφο Πάνο Χαρίτο. Είναι ένα πρόσωπο με διεθνή εμβέλεια και κύρος που χαραμίζεται μέσα στο στούντιο.

Ο Πάνος Χαρίτος πρέπει να είναι η εικόνα της ΕΡΤ έξω στο δρόμο, δίπλα στους πρόσφυγες. Να στηθεί μια ομάδα δημοσιογράφων και να ξεκινήσει ένα μεγάλο ντοκιμαντέρ για το δράμα του πολέμου της Συρίας.

Η παρουσία της ΕΡΤ, χθες, στην  Ειδομένη είναι ένα μεγάλο βήμα και πρέπει να κάνει και τα επόμενα.  Ο σχεδιασμός του ενημερωτικού τομέα είναι λανθασμένος, με παρουσιαστές ειδήσεων που έχουν μηδαμινή δημοσιογραφική εμπειρία και δεν αναφερόμαστε στο Π. Χαρίτο, και σε δημοσιογράφους παρουσιαστές εκπομπών που δεν κάνουν τίποτα άλλο, παρά να κουβεντιάζουν ατέρμονα στο στούντιο.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: