10.4.16

Τρεις φάκελοι στο γραφείο του Τσίπρα…

Τρεις διαφορετικοί φάκελοι με αναλύσεις για τις τρεις δημοσκοπήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα βρίσκονται στο γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και μελετώνται σε βάθος από τον ίδιο και το επιτελείο του.

Στις...
αναλύσεις που γίνονται επισημαίνονται τα αδύνατα σημεία της κυβέρνησης και διατυπώνονται προτάσεις για το πώς πρέπει να αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να ξεπεράσει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

Αν σε κάτι συμφωνούν μεταξύ τους όλες οι εισηγήσεις-προτάσεις που έχουν τεθεί υπόψη του Πρωθυπουργού αυτό είναι ότι η μάχη δεν έχει κριθεί και ότι με συγκεκριμένες κινήσεις και πρωτοβουλίες υπάρχουν περιθώρια να αλλάξει το κλίμα. Η ηττοπάθεια που έχει κυριεύσει τους βουλευτές και τα κομματικά στελέχη είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα για το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «δεν μπορείς να πας στη μάχη με έναν στρατό που νιώθει ότι έχει χάσει» εξηγεί, μιλώντας στο «Μαύρο κουτί» κορυφαίος κυβερνητικός παράγων, από τους λίγους που πασχίζουν να αποδείξουν ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα.

Με βάση αυτή ακριβώς την ανάλυση τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και οι επιτελείς του σε κόμμα και κυβέρνηση θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το δυσμενές κλίμα στο εσωτερικό τους με κινήσεις εξωστρέφειας των οποίων θα ηγηθεί προσωπικώς ο Αλ. Τσίπρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: