15.4.16

Τα δάνεια ΜΜΕ- κομμάτων, οι μίζες για το ευρώ και το χρέος...

Κυριάκος - Φώφη - Σταύρος

Στα 950 εκ. ευρώ υπολογίζεται ότι ανέρχονται τα συσσωρευμένα χρέη των καναλιών, όπως ανέφερε σε προχθεσινή του ομιλία ο ΓΓΕΕ Λευτέρης Κρέτσος.

Και το ερώτημα είναι...
απλό – ενόψει και της σημερινής προκήρυξης των τηλεοπτικών αδειών, «Τι λένε τα κόμματα για αυτό το νούμερο»;

Διότι κάτι τα δάνεια των ΜΜΕ, κάτι οι μίζες σε εξοπλιστικά που έπρεπε να πληρώσουμε στους ευρωπαίους όταν μας δέχθηκαν επί Σημίτη στη νομισματική ένωση, κάτι η διαφθορά, κάτι η φοροδιαφυγή, κάτι οι ολυμπιακοί αγώνες… Το άθροισμα μας δίνει το δυσθεώρητο χρέος (των 320 και πλέον δισεκατομμυρίων ευρώ) που φορτώθηκε ο ελληνικός λαός!

Τι απαντούν λοιπόν οι αρχηγοί μας;

Εντάξει το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης – όπως είπαν και στην πρόσφατη προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, η διαπλοκή στην Ελλάδα είναι το ΧΩΝΙ!

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ όμως τι λένε; Ο Κυριάκος και η Φώφη έχουν κάποια απάντηση; Γνωρίζουν για τα δάνεια που δόθηκαν σε συγκεκριμένη επιχείρηση ΜΜΕ επί των ημερών τους στη διάρκεια της κρίσης; Ή επειδή δανειοδοτούνταν και τα κόμματά τους (200 εκ ευρώ ανέρχονται τα δάνεια της ΝΔ και 110 εκ ευρώ του ΠΑΣΟΚ) έκαναν τα στραβά μάτια;


Τελικά οι τράπεζες τάιζαν ΜΜΕ και κόμματα και οι κυβερνήσεις εξυπηρετούσαν τράπεζες και ΜΜΕ… Και όλοι μαζί φρόντιζαν να τρέφεται το σύστημα εξουσίας τους;

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: