21.5.16

Με ειδικό δικαστήριο απειλεί η Ντόρα...

mpakogianni-eidika-dikastiria-gia-to-neo-upertameio

Με ειδικά δικαστήρια απείλησε την κυβέρνηση η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή τη θεσμοθέτηση του νέου υπερταμείου στο οποίο μεταβιβάζεται η δημόσια περιουσία.

Η βουλευτής της ΝΔ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ούτε η ατιμωτική για την...
Γερμανία συνθήκη των Βερσαλλιών που οδήγησε στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν προέβλεπε την ίδρυση τέτοιου ταμείου. «Εγώ στην αρχή ήμουν υπέρ» δήλωσε. Εξήγησε ωστόσο ότι άλλαξε γνώμη όταν διαπίστωσε ότι όλα περνούν στο ταμείο αυτό χωρίς η Βουλή να έχει λόγο και ρόλο.

«Το ταμείο αυτό είναι ντροπή. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να παραδίδετε την εθνική κυριαρχία» υπογράμμισε και προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι οι ευθύνες των πράξεων αυτών θα καταλογιστούν.

Η κυρία Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και με σκωπτική διάθεση εκδήλωσε τον θαυμασμό της για την ΚΟ της κυβερνητικής παράταξης. «Βγαίνατε με τους αγανακτισμένους στους δρόμους κατηγορώντας την ΝΔ ότι ξεπουλά έως και την Ακρόπολη και τώρα έρχεστε στη Βουλή και ψηφίζετε τέτοια νομοσχέδια. Πως το καταφέρνετε αυτό; Πρέπει να είστε άσσοι στο μανίκι;» είπε.

Ανάλογους τόνους κράτησε και ο Κωστής Χατζηδάκης. «Λένε κάποιοι ότι εξαπατήσατε τον ελληνικό λαό, ότι είχατε αυταπάτες, εγώ νομίζω ότι έχετε περάσει σε μία ανώτερη σφαίρα. Είστε κόμμα λωτοφάγων Φάτε λοιπόν σήμερα τους λωτούς σας και ψηφίστε όσα καταγγέλλατε προηγουμένως. Κινηθείτε εσείς ως γερμανοτσολιάδες» δήλωσε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ.  

«Για βίαιη μεταφορά πλούτου από την Ελλάδα μέσω του ταμείου στο εξωτερικό» έκανε λόγο και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Καταλογίζοντας στην κυβέρνηση ότι αυτά δεν θα τολμούσε να τα κάνει ούτε η Μιράντα Ξαφά...

Πηγή: Thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: