21.5.16

Κεντρική διαχείριση της επικοινωνίας για το Προσφυγικό...



Στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας περνάει η διαχείριση της πληροφόρησης για το Προσφυγικό. Ήδη, εδώ και καιρό τα σχετικά στοιχεία της καθημερινής ροής ανακοινώνονταν...
από το σάιτ της κρατικής υπηρεσίας και πλέον επισημοποιείται ο ρόλος της. Με απόφαση του υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά και των αναπληρωτών υπουργών Δημόσιας Διοίκησης και Οικονομικών δημιουργείται στη Γενική Γραμματεία «Ειδική Υπηρεσία» με έργο τον επικοινωνιακό σχεδιασμό της προσφυγικής – μεταναστευτικής πολιτικής. Ουσιαστικά, δηλαδή, ανατίθεται στην κρατική υπηρεσία ο συντονισμός όλων των «επικοινωνιακών δράσεων των συναρμόδιων πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, φορέων και υπηρεσιών που είναι υπεύθυνες για την εφαρμογή της προσφυγικής και μεταναστευτικής πολιτικής της χώρας, στο πλαίσιο υποστήριξης του έργου του Κυβερνητικού Συμβουλίου Προσφυγικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής».
Τη νέα υπηρεσία θα στελεχώσουν 16 άτομα, που θα προέρχονται από τη Γενική Γραμματεία και από άλλους φορείς του Δημοσίου με απόσπαση, ενώ δημιουργείται και ειδικός ενιαίος διοικητικός τομέας με τίτλο «Επικοινωνιακός Σχεδιασμός Προσφυγικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής».

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: