20.6.16

Πέντε νεκροί από πνιγμό ενώ κολυμπούσαν...

Παραλία Ναυπλίου
Πέντε άτομα (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες) έχασαν τη ζωή τους σε διάφορες θαλάσσιες περιοχές της χώρας ενώ κολυμπούσαν, μέσα σε μια μέρα, την Κυριακή...


• Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το βράδυ της Κυριακής από την θαλάσσια περιοχή «Γροττάς» Νάξου, ένας 55χρονος.

Ο άνδρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

• Το απόγευμα της ίδιας μέρας ένας 83χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «Αιάντιου» Σαλαμίνας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

• Μια 87χρονη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από θαλάσσια περιοχή στο Πόρτο Ράφτη Αττικής.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

• Άλλη μια γυναίκα, 60 χρόνων, αλλοδαπή, έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή «Σφακάκι» Ρεθύμνου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

• Στο αλιευτικό καταφύγιο «Καρδαμύλης» Μάνης εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ένας 58χρονος αλλοδαπός.

Το πτώμα του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση πραγματοποιεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: