9.6.16

Νέο «χτύπημα» Κοντονή σε ΕΠΟ...


Χτύπημα σε... ανύποπτο χρόνο από τον Σταύρο Κοντονή, στο θέμα της παραπομπής στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, των παραγόντων της ομοσπονδίας που έχουν εμπλοκή στο θέμα της δικαστικής έρευνας για την...
«εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο.

Σήμερα το πρωί ο εντεταλμένος της FIFA για τα θέματα της ΕΠΟ, ο Κύπριος Κωστάκης Κουτσοκούμνης, συναντήθηκε με την πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και συμφώνησαν σε όλες τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για την εναρμόνιση με τον κώδικα δεοντολογίας της παγκόσμιας συνομοσπονδίας.

Στην συνέχεια ο Κουτσοκούμνης είχε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του efsyn.gr.

Το σημειώνουμε αυτό, γιατί όλη την μέρα από την ΓΓΑ, αυτή η συνάντηση δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.

Από εκεί και πέρα κανονικά οι αλλαγές πρέπει να εγκριθούν είτε από το Δ.Σ. της ΕΠΟ την άλλη εβδομάδα, είτε από την Γ.Σ. της στις 24 Ιουνίου.

Θεωρείται όμως πολύ πιθανό από πλευράς ΕΠΟ να αναζητηθεί κάποια δικαιολογία για καθυστέρηση.

Επειδή όμως η αλλαγή στον κώδικα δεοντολογίας είναι βασικός πυλώνας της ουσιαστικής συμφωνίας που υπάρχει εδώ και καιρό ανάμεσα σε Κοντονή και FIFA και από πλευράς υφυπουργού νέα καθυστέρηση είναι εκτός κουβέντας, είναι πολύ πιθανό η αλλαγή να επιβληθεί με οδηγία της FIFA, κίνηση που δεν είναι ασυνήθιστη...

Τάσος Τσατάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: