14.7.16

Το καφεδάκι της...παρηγοριάς για Κάμερον και Οσμπορν...

to-kafedaki-tisparigorias-gia-kameron-kai-osmporn-deite-fwto
Φωτογραφία...

Για καφέ σε μια πορτογαλέζικη patisserie στο Notting Hill με τις οικογένειές τους βγήκαν ο τέως πρωθυπουργός Ντειβιντ Κάμερον και ο επίσης...
τέως υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Τζορτζ Οσμπορν, όπως αποκαλύπτει σε φωτογραφικό ρεπορτάζ της η εφημερίδα Daily Mail. 



Ο πρώτος παραιτήθηκε ήδη από την επομένη μέρα του δημοψηφίσματος. Απλά περίμενε να βρεθεί ο διάδοχός του. Ο δεύτερος από «Καγκελάριος του Θησαυροφυλακίου, (δηλαδή υπουργός Οικονομικών) βρέθηκε απλός βουλευτής χωρίς καμία εξουσία στα χέρια του, μετά τον σαρωτικό ανασχηματισμό της Τερέσα Μεί. 

Ιδιαίτερα για τον Οσμπορν η εφημερίδα αναφέρει ότι απολύθηκε «στεγνά» από την Μέι που τον εξευτέλισε. 

Οπως σχολιάζει η εφημερίδα οι δύο πολιτικοί βγήκαν για καφέ για να συζητήσουν τι δεν πήγε καλά και οι καριέρες τους τερματίστηκαν τόσο ξαφνικά.

Στις φωτογραφίες ο Κάμερον φαίνεται ευδιάθετος. Αντίθετα ο Οσμπορν φαίνεται στεναχωρημένος και με βλέμμα απλανές. 



Το «δανεικό» παλάτι των 17 εκατομμυρίων 

Ο τέως πρωθυπουργός και οικογένειά του από την Τετάρτη έχουν εγκατασταθεί στο0 πανέμορφο διώροφο αρχοντικό στο Holland Park το οποίο ανήκει στον μεγιστάνα φίλο του Κάμερον, Αλαν Πάρκερ και κοστίζει 17 εκατομμύρια δολάρια. Εχει επτά υπνοδωμάτια και θα είναι το σπίτι της οικογένειας μέχρι να ολοκληρώσουν τα τρία παιδιά τους το σχολικό έτος, αλλά και να ελευθερωθεί το σπίτι των Κάμερον στο Notting Hill, το οποίο είναι νοικιιασμένο. 

Το Χόλαντ Παρκ θεωρείται το προάστιο των διάσημων στο Λονδίνο καθώς εκεί μένει η οικογένεια Μπέκαμ, ο Ελτον Τζόν και ο Σίμον Κόουελ...



thetoc.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: