4.7.16

Γιατί κατέβηκε τελευταία από το αεροπλάνο στην Κίνα η Μπέτυ Μπαζιάνα;...

Και η Περιστέρα στο Πεκίνο -Κατέβηκε τελευταία από το αεροπλάνο, απέφυγε τις κάμερες [βίντεο]
Πρόκειται για υπερβολική διακριτικότητα; Πρόκειται για αγοραφοβία; Πάντως αν εξαιρέσει κανείς την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο...
Ιραν όπου ήταν δίπλα του φορώντας μάλιστα και «εναλλακτική» μαντίλα στις υπόλοιπες επισκέψεις έμοιαζε σα να παίζει ένα ιδιότυπο «κρυφτό»με τις κάμερες.

Ειδικά στην επίσκεψη στην Κίνα η Μπέτυ Μπαζιάνα το τερμάτισε. Κατά την άφιξη, περίμενε να κατέβουν ακόμα και οι Ρένα Δούρου και Ολγα Γεροβασίλη και στη συνέχεια κατέβηκε και η ίδια όπως φαίνεται στα τηλεοπτικά πλάνα. Μάλιστα η σύντροφος του πρωθυπουργού αφού ο ίδιος είχε επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στον επόμενο σταθμό του στην κινεζική πρωτεύουσα κατευθύνθηκε και αυτή προς τα οχήματα της αποστολής που τους περίμεναν. Αλλά ακόμα και στην επίσκεψη στο Σινικό Τείχος ήταν απούσα από τις φωτογραφίες.

Και μπορεί βέβαια η σχέση της ελληνικής αποστολής με το πρωτόκολλο να μην είναι η καλύτερη, όπως φάνηκε και από το ντύσιμό τους, αλλά αν η σύντροφος του πρωθυπουργού δεν ταξιδεύει με την επίσημη ιδιότητά της (σ.σ.: οπότε είναι υποχρεωμένη να εμφανίζεται δίπλα του) αλλά ιγκόγκνιτο, τότε μάλλον η συμμετοχή της στην αποστολή είναι μάλλον τουριστική – δηλαδή στα όρια του παράτυπου.

Εκτός αν (σ.σ.: και αυτό είναι το απίθανο σενάριο…), βλέποντας πώς εμφανίστηκαν τα μέλη της ελληνικής αποστολής στο αεροδρόμιο να μη θέλησε να συνδέσει τον εαυτό της με αυτή την θλιβερή εικόνα...

protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: