3.7.16

Ο Κυριάκος... ζητάει τη γνώμη μας...

Άνεμος (ψηφιακής) δημοκρατίας θα πνέει για 30 ημέρες τουλάχιστον στα επιτελεία της Συγγρού. Η συγκινητική πρωτοβουλία ανήκει στον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος θέλησε να...
δώσει φωνή στους πολίτες του τόπου, ώστε, από κοινού, η γαλάζια παράταξη και ο ελληνικός λαός να ...συνδιαμορφώσουν «σχέδιο εξόδου από την κρίση»:

με ηλεκτρονικά μηνύματα που προωθούνται από τη ΝΔ σε παραλήπτες Νεοδημοκράτες και μη, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας diavoulefsi.nd.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει τη γνώμη καθενός από εμάς, στρέφει ευήκοο αφτί στις απόψεις και τις προτάσεις μας, μας καλεί σε μία «ανοιχτή διαδικασία διαβούλευσης» μέσω ενός ερωτηματολογίου με 20 «κρίσιμα» ερωτήματα που αφορούν «πραγματικά οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά διλήμματα».
Διαβούλευση
Βεβαίως, στα ερωτήματα αυτά δεν μπορεί να απαντήσει ο καθένας ό,τι κατεβάζει η κούτρα του, αλλά θα πρέπει να περιοριστεί σε μία από τις προσφερόμενες απαντήσεις, επιλέγοντας εκείνη που θεωρεί ορθότερη (ή ορθότερες, δηλαδή ενίοτε επιτρέπονται έως και δύο επιλογές).

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

πηγη efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: