5.8.16

Aμερικανίδα καθηγήτρια το θύμα του 19χρονου Σομαλού...

amerikanida-kathigitria-to-thuma-tou-19xronou-somalouΣομαλός που ζούσε στη Νορβηγία και μετακόμισε το 2002 στο Λονδίνο είναι ο 19χρονος δράσρης της χθεσινής επίθεσης με μαχαίρι στην Πλατεία Ράσελ στο κέντρο του Λονδίνου με μια...
νεκρή και πέντε τραυματίες. Πρόκειται για τον Ζακάρια Μπουλχάν, Ζακ όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του που τον περιγράφουν ως ένα συνεσταλμένο παιδί που είχε πέσει θύμα μπούλινγκ και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.


Σύζυγος διακεκριμένου καθηγητή ψυχολογίας η Αμερικανίδα που σκοτώθηκε στο Λονδίνο

Η Αμερικανίδα πολίτης Νταρλίν Χόρτον που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του δράστη, ήταν σύζυγος του διακεκριμένου καθηγητή ψυχολογίας Ρίτσαρντ Γουάγκνερ στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα (FSU), ανακοίνωσε σήμερα το πανεπιστήμιο.

Ο Γουάγκνερ βρισκόταν στο Λονδίνο μαζί με την 64χρονη σύζυγο του, καθώς δίδασκε σε θερινό πρόγραμμα σπουδών του πανεπιστημίου, όπως σημειώνεται.

Ο καθηγητής ήταν συνταξιούχος και τις τελευταίες εβδομάδες είχε βρισκόταν στο Λονδίνο με τη γυναίκα του. Η άτυχη γυναίκα πριν ξεψυχήσει φώναζα στους γύρω της: «Είναι ακόμα εδώ, τρέξτε», είπε αυτόπτης μάρτυρας. 


Η 18χρονη Γιόβελ Λεβκόφσκι τραυματίστηκε και γλίτωσε από θαύμα: «Δεν ξέρω αν τύχη ή μοίρα πάντως σίγουρα το ότι ζω είναι ένα θαύμα. Η γυναίκα ήταν ακριβώς δίπλα μου. Την είδα να πεθαίνει μπροστά μου», λέει η κοπέλα στην daily telegraph...

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: