6.8.16

Συνεργούς και «γιάφκες» των Σακκά-Σεϊσίδη αναζητεί η αντιτρομοκρατική...

Στο πόδι είναι η αντιτρομοκρατική μετά την σύλληψη του Κώστα Σακκά και του Μάριου Σεϊσίδη την Πέμπτη το απόγευμα στην Σπάρτη της Λακωνίας.

Πρόκειται για δύο από τους...
μεγαλύτερους στόχους της αστυνομίας τους οποίους αναζητούσε εδώ και δέκα χρόνια. 

Σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για τα κατά περίπτωση αδικήματα της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση και ληστείες.

Θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Αθήνας - Τι αναφέρει το κατηγορητήριο 

Για αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα παραπέμπονται να δικαστούν το μεσημέρι στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο Κώστας Σακκάς και ο Μάριος Σεϊσίδης, οι οποίοι αργά χθες το απόγευμα οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. 

Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

Σύμφωνα με το συνήγορο του Μ. Σεϊσίδη, Κώστα Παπαδάκη, στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία μετέβη ιατροδικαστής μετά από αίτημα του κατηγορουμένου, για να τον εξετάσει, καθώς καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τους αστυνομικούς.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων. 

Ο Κώστας Σακκάς και ο Μάριος Σεϊσίδης:



Στο κλεμμένο αμάξι και στα κινητά που χρησιμοποιούσαν στρέφονται οι έρευνες

Πλέον, οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής εστιάζονται στον εντοπισμό σπιτιών-κρησφύγετων στην περιοχή της Σπάρτης και της Ελαφονήσου καθώς πιθανολογείται ότι εκεί θα βρουν και οπλισμό που ενδεχομένως να έχουν χρησιμοποιηθεί σε ληστείες και τρομοκρατικά χτυπήματα.

Παράλληλα, στα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας ελέγχονται εξονυχιστικά τα δύο κινητά τηλέφωνα που προσπάθησαν να εξαφανίσουν οι δύο καταζητούμενοι. 

Οι αρχές θεωρούν ότι μέσω αυτών θα εντοπίσουν κι άλλα άτομα που εμπλέκονται στην τρομοκρατία και το κοινό ποινικό δίκαιο...

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: