23.8.16

Δεύτερη μέρα αναταράξεων από το άρθρο Μιχελάκα...

Γιώργος Κουμουτσάκος
Να βάλει τέλος στην αναταραχή που έχει προκληθεί στο εσωτερικό της Ν.Δ. μετά τη δημοσίευση στην «Εφ.Συν.» του αλληγορικού άρθρου του πρώην εκπροσώπου του κόμματος Γ. Μιχελάκη για το «ποιος είναι ο βάτραχος και ποιος ο σκορπιός», επιχειρεί ο νυν εκπρόσωπος Τύπου Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Η ΝΔ είναι...
απόλυτα συμπαγής και έχει αυτή τη στιγμή μία μοναδική συσπείρωση. Η ΝΔ είναι σφιχτή γροθιά. Δεν υπάρχουν Καραμανλικοί και υπάρχουν Μητσοτακικοί, αυτά είναι ανοησίες, ουδείς Νεοδημοκράτης ασχολείται με θλιβερές αστειότητες», τόνισε ο βουλευτής της «γαλάζιας» παράταξης στον «Βήμα Fm».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν είναι «θλιβερή αστειότητα ο κ. Μιχελάκης» ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απάντησε: «Κανείς δεν απασχολείται με τέτοιου είδους σενάρια περί εσωτερικών προβλημάτων στη ΝΔ».

Επίθεση Αυγενάκη σε Μιχελάκη

Σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει το θέμα που έχει προκύψει, χθες, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε «ασήμαντο πρόσωπο» τον Γιάννη Μιχελάκη και τον κατηγόρησε πως, με το άρθρο του στην «ΕΦ.ΣΥΝ.», προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στο εσωτερικό της ΝΔ.

«Γίνεται προσπάθεια από ασήμαντα πρόσωπα, μικρού μεγέθους πρόσωπα, να δημιουργήσουν προβλήματα στη ΝΔ, όπως σήμερα (σ.σ. 22/08) με το άρθρο του κ. Μιχελάκη στην Εφημερίδα των Συντακτών» δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης για να προσθέσει; «βλέποντας τον αινιγματικό τίτλο του άρθρου θυμήθηκα την ιστορική ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου: "Ποιός το είπε αυτό;" "Εγώ!", ... "Α, εσείς; Ε, τότε δεν πειράζει!».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: