5.9.16

Στο Μαξίμου οι εκπρόσωποι των 4 καναλαρχών...

Στο Μαξίμου οι εκπρόσωποι των 4 καναλαρχών - Τι θα συζητήσουν με Παππά, Γεροβασίλη, Κρέτσο Τι θα συζητήσουν με Παππά, Γεροβασίλη, Κρέτσο...

Τους εκπροσώπους των εκπροσώπους των τεσσάρων προσωρινών υπερθεματιστών, προκειμένου να συζητήσουν τα επόμενα διαδικαστικά βήματα, θα υποδεχτούν στις 15:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η...
κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Εν τω μεταξύ σε συνέντευξη, εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο ΑΠΕ η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, αναφέρεται στο ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών. Συγκεκριμένα η κ. Γεροβασίλη τόνισε:

«Αν έχετε χτίσει αυθαίρετη επιχείρηση, χωρίς άδεια λειτουργίας σε δασική έκταση και σας αποβάλλουν απ' αυτήν μπορείτε να πείσετε στ' αλήθεια ότι διώκεστε, ότι σας ξεσπιτώνουν;».

Για «εθισμό στο ψέμα» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, καταγγέλλοντας ότι «επιτίθεται βάναυσα στη νοημοσύνη των πολιτών».

Ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε, τις προηγούμενες ημέρες πως, εάν η Digea δεν κόψει το σήμα των καναλιών που δεν εξασφάλισαν άδεια στον πρόσφατο διαγωνισμό, αυτό θα το πράξει η Πολιτεία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, τόνισε:

«Στην περίπτωση που η Digea δεν συμμορφωθεί, σχετικά με τη διακοπή του σήματος των καναλιών που δεν πήραν άδεια λειτουργίας, τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας υποχρεούνται να πράξουν το καθήκον τους»...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: