9.9.16

Νέα σύγχυση με τον έλεγχο Πόθεν Εσχες των καναλαρχών...

nea-sugxusi-me-ton-elegxo-pothen-esxes-twn-kanalarxwnΑντιφατικές πληροφορίες για τη διαδικασία του ελέγχου του Πόθεν Εσχες των νέων καναλαρχών υπάρχουν.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών αλλά και...
παραγόντων των καναλιών που υπερθεμάτισαν σήμερα θα ολοκληρώνονταν ο έλεγχος του Πόθεν Εσχες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχουν υποβάλλει πλήρεις φακέλους τρεις εκ των τεσσάρων υπερθεματιστών και μόνον ο Β. Μαρινάκης παρέδωσε ολοκληρωμένο φάκελο για έλεχγο.

Τι λέει η κυβέρνηση 

Ωστόσο σύμφωνα με κυβερνητικό στέλεχος, με γνώση της διαδικασίας, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει πιθανότατα σήμερα αργά το απόγευμα χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση εξαιτίας  του γεγονότος ότι οι ορκωτοί λογιστές που ελέγχουν τα πόθεν έσχες πρέπει να προχωρήσουν σε διασταύρωση στοιχείων από τράπεζες του εξωτερικού. 

Πρόθεση πάντως της ΓΓΕΕ είναι οι σχετικές ανακοινώσεις να γίνουν αν όχι σήμερα, αύριο και πάντως όχι την ερχόμενη εβδομάδα. Άλλωστε με βάση την προκήρυξη του διαγωνισμού ο έλεγχος των πόθεν έσχες πρέπει να ολοκληρωθεί σήμερα Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.

Το ίδιο κυβερνητικό στέλεχος, σχολιάζοντας δημοσιεύματα ότι κάποιοι εκ των υπερθεματιστών δεν κατέθεσαν πόθεν έσχες αλλά υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτουν τα χρήματα με τα οποία «χτύπησαν» και κέρδισαν τις άδειες, σημείωσε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει δεκτό και αν ισχύει αυτός που το έχει κάνει θα χάσει την άδεια η οποία θα δοθεί στον πρώτο επιλαχόντα που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η Dimera Α.Ε του Ιβάν Σαββίδη και ακολουθεί ο Alpha του κ. Κοντομηνά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: