17.9.16

Ξαφνική νυχτερινή επίσκεψη Καμμένου στον Τσίπρα...

Ξαφνική νυχτερινή επίσκεψη Καμμένου στον ΤσίπραΟ υπουργός Αμυνας είχε σχολιάσει σήμερα στο twitter όσα αποκαλύπτονται για την προσφορά του Καλογρίτσα και το βοσκοτόπι στην Ιθάκη.

Στο...
Μέγαρο Μαξίμου για έκτακτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα μετέβη το απόγευμα του Σαββάτου ο υπουργός Αμυνας κ. Πάνος Καμμένος με αποκλειστικό θέμα την υπόθεση Καλογρίτσα.

Το θέμα Καλογρίτσα είναι ενταγμένο στην ίδια ενότητα της Τράπεζας Αττικής για παράνομη χρηματοδότηση σε εκλεκτούς σαν τον καναλάρχη με τα βοσκοτόπια και το τον νομικά ευάλωτο διαγωνισμό με τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο υπουργός Αμυνας έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, μόλις αποχώρησε από το πρωθυπουργικό γραφείο ο κ. Στουρνάρας. Την ίδια ώρα έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου και ο υφυπουργός Αμυνας κ. Βίτσας. Στο πρωθυπουργκό γραφείο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης, ο οποίος ήταν εκεί για τη συνάντηση με τον διοικητή ΤτΕ.

Η συνάντηση τελείωσε στις 20:15 και εξερχόμενος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και είπε απλώς ότι η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό έχει σχέση με την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη και τις επαφές που θα έχει εκεί. Οταν ρωτήθηκε για το γνωστο tweet για τον Καλογρίτσα έβαλε τα γέλια και αποχώρησε όπως ήρθε.

Σε ερώτηση του Βήματος αν συζήτησε το θέμα Καλογρίτσα ο κ. Καμμένος είπε: «Για το ταξίδι του Τσίπρα στην Αμερική» και δεν θέλησε να πει οτιδήποτε άλλο.

Σήμερα το πρωι ο Καμμένος είχε επανέλθει στο θέμα της αδειοδότησης Καλογρίτσα και σχολίασε στο twitter οσα αποκαλύπτονται για την προσφορά του Καλογρίτσα και το βοσκοτόπι στην ιθάκη το οποιο εχει δανειστει από τον Σπύρο Καραμπάτσο, το οποίο αξιολόγησε 100 εκατ ευρώ και το χρησιμοποιησε στη διαδικασία αδειοδότησης για τις αδειες

Νωρίτερα σήμερα , ο κ. Καμμένος συγκεκριμένα στο τοιτ ανήρτησε στο twitter μια φωτογραφία με γίδια που έγραφε «Gida resort by Karabatsos holdings» και είχε πέντε σύμβολα του δολαρίου και πέντε του ευρώ...


tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: