12.9.16

Οταν ο Τσίπρας φωτογραφιζόταν με την δημοσιογράφο Ευαγγελία Τσικρίκα...

otan-o-tsipras-fwtografizotan-me-tin-dimosiografo-euaggelia-tsikrikaΣυνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά την αήθη επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας,  Παύλου Πολάκη, κατά τη δημοσιογράφου του Alpha, Ευαγγελίας Τσικρίκα, με δημοσιοποίηση φωτογραφίσεών της με πολιτικούς της ΝΔ, κατηγορώντας την για...
στενές σχέσεις με την κυβέρνηση Σαμαρά. Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα ξεκίνησε όταν η κ. Τσικρίκα έκανε ερώτηση στον Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ, σχετικά με το "μαύρο" στον Alpha, προκαλώντας την ενόχληση του πρωθυπουργού.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο ζήτημα και τόνισε πως όλοι οι συντάκτες βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες με πολιτικούς, λέγοντας πως έχει αρκετές και με υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. «Αν λοιπόν θέλουν τόσο πολύ, να βγάλω και φωτογραφίες και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοκλασάτα, με τον πρωθυπουργό… Γιατί με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν βγάζουν όλοι οι συντάκτες φωτογραφίες αναμνηστικές;», δήλωσε στο Βήμα FM.

Στη συνέχεια όμως, ο δημοσιογράφος του Alpha, Δήμος Βερύκιος έλαβε τη σκυτάλη και ανάρτησε μια φωτογραφία της δημοσιογράφου με τον Αλέξη Τσίπρα, κατακεραυνώνοντας τον αναπληρωτή υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε επιτεθεί στην εν λόγω δημοσιογράφο μέσω Facebook, γράφωντας: «Βρε βρε την κυρία Τσικρικα που την "απολύει" η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε ,δεν δάκρυζε ,δεν ρωτούσε αλλα ως θεραπαινιδα και λιβανιςτηρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες "οικογενειακές"φωτογραφίες».

Η ανάρτηση του Δήμου Βερύκιου στο twitter...



thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: