5.9.16

Σπίρτζης: Να επέμβει εισαγγελέας για τον Καλογρίτσα, δεν έχω πρόβλημα...

Σπίρτζης: Να επέμβει εισαγγελέας για τον Καλογρίτσα, δεν έχω πρόβλημα
Θετικά διακείμενος στην πρόταση του Δημήτρη Σταμάτη να επέμβει ο Εισαγγελέας για τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου εις βάρος του καναλάρχη Γ. Καλογρίτσα, εμφανίστηκε ο υπουργός Υποδομών.

Μιλώντας στο...
real ο Χρήστος Σπίρτζης, όταν ερωτήθηκε αν συμφωνεί με την πρόταση του Σταμάτη να επέμβει εισαγγελέας για τον Καλογρίτσα, απάντησε θετικά. «Δεν έχω πρόβλημα, να επέμβει» είπε ο υπουργός Υποδομών.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης, με αφορμή την δημόσια καταγγελία του υπ. Αμυνας Πάνου Καμμένου, ο οποίος καταγγέλλει τον κ. Καλογρίτσα ότι διακινούσε μαύρο χρήμα προκειμένου να δημιουργηθεί ευνοϊκό καθεστώς για τον διαγωνισμό είχε τονίσει ότι πρέπει να ελεγχθεί. «Εγώ περίμενα άμεση αντίδραση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου»είχε τονίσει ο βουλευτής της ΝΔ σημειώνοντας ότι «έστω και τώρα πρέπει να υπάρχει άμεση αντίδραση και να διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση».

Επίσης ο Δ. Σταμάτης είχε ζητήσει να προσκληθεί στην εξεταστική επιτροπή κατεπείγοντος ο κ. Καλογρίτσας. «Γνώριζα ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά δεν ήξερα ότι είναι και κουφή» είχε δηλώσει. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες ο Π. Καμμένος έγραφε το twitter: «Με τα μαύρα λεφτά στα σάιτ και τις ψευδείς αναρτήσεις ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι...»

iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: