14.10.16

Σε «τρικυμία» το Ποτάμι…

Την κάτω βόλτα έχει πάρει πλέον το Ποτάμι, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει σημάδια αποσύνθεσης, ενώ οι παρασκηνιακές κόντρες με φόντο την Κεντροαριστερά πυκνώνουν ολοένα και περισσότερο.

Σύμφωνα με...
την Εφημερίδα των Συντακτών, μια από τις πιο κρίσιμες συνεδριάσεις στη σύντομη ιστορία του Ποταμιού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αίθουσα της Βουλής.

Φυσικά, συμπέρασμα δεν προέκυψε, ωστόσο οι οιωνοί για το μέλλον του Ποταμιού είναι αρκετά κακοί κρίνοντας από το κλίμα της συνεδρίασης, στην οποία επικράτησε ο προβληματισμός.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα, η συνεδρίαση διάρκεσε 3,5 ώρες, κατά τη διάρκεια της οποίας, βουλευτές και επικεφαλής λογόφεραν έντονα. Σύσσωμο το κεντροαριστερό μπλοκ (Λυκούδης, Δανέλλης, Μάρκου, Ψαριανός, Μπαργιώτας, Ιλχάν) τάχθηκε υπέρ της συνέχισης των προσπαθειών ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, καθώς διακυβεύεται η ίδια η ύπαρξη του κόμματος.

Επιπλέον, η Κατερίνα Μάρκου, η οποία συμμετείχε στη συζήτηση μέσω skype από τη Θεσσαλονίκη, κάλεσε να υπάρξει ρεαλισμός, εξαιτίας του συσχετισμού των δυνάμεων με το ΠΑΣΟΚ, καθώς και να δοθεί τέλος στα προσχήματα.

Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν, όταν -σύμφωνα με την εφημερίδα- ο Αχμ. Ιλχάν σε πιο οξύ ύφος προειδοποίησε ότι αν δεν γίνει κάτι, «θα τελειώσουμε»...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: